De boer lederwaren & byoux: ” Medley” in love + spiritual gift.

De boer lederwaren & byoux: ” Medley” in love + spiritual gift.

medley

Hoi iedereen!

De boer lederwaren & byoux, is ten eerste een mond vol, maar ook een winkel vol met mooie tassen, sieraden, handschoenen, portemonnees en ga zo maar door. Vandaag laat ik jullie 3 sieraden zien. 

blog 075

Medley Jewellery is een familiebedrijf uit Australië. Medley ontwerpt, maakt en verstuurd zelf alle onderdelen van de horloges en armbanden. De producten van Medley zijn allemaal handgemaakt en zijn gemaakt van fraai echt crack leder, schelpen, halfedelstenen, kralen, murano-glas en bedels. Elke armband en horloge is met liefde gemaakt en daarom zijn ze allemaal uniek.

De combinatie rood, oranje en roze met een beetje bruin vind ik helemaal geweldig! Als ik schilder, gebruik ik die kleuren ook vaak in combinatie met elkaar. Dit Medley horloge is geschikt voor elke pols vanwege zijn ruime knoopsluiting. Je kunt de touwtjes aantrekken naar hoe strak jij hem om je pols wilt en daar blijft hij vervolgens keurig zitten! De prijs van dit horloge is € 19,95, en hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren en combinaties.

Dan nu de halfedelstenen armband in geschenkdoos in de combinatie: Honing-Jade.

blog 086

blog 082 blog 083

Een wens is het merk van de armbanden, kettingen en oorbellen van halfedelstenen. Ieder sieraad is uniek doordat natuursteen altijd verschillend van kleur is. Bij de sieraden van Een Wens wordt altijd een kaartje geleverd met de betekenis van de natuursteen. De Een Wens sieraden zijn een uniek cadeau voor iedere gelegenheid.

De Een Wens collectie bestaat buiten halfedelstenen sieraden uit beschermengelen, Boeddha’s en uilen. De beschermengelen, Boeddha’s en uilen zijn ieder uniek. Ze zijn een perfect cadeau om te geven en nog leuker om te krijgen als ondersteuning of oppepper. Bij de beschermengelen, Boeddha’s en uilen wordt altijd een kaartje geleverd met de betekenis. Deze armband is in meerdere kleuren met andere stenen en betekenissen verkrijgbaar en kost € 6,95. Kijk, dat is nou een betaalbaar, doch hartverwarmend cadeautje!

Als laatste laat ik deze Medley armband Fraser Island Chrysocolla van Eliasteen aan jullie zien.

blog 077 blog 081

Ook deze is weer in verschillende versies verkrijgbaar en kost € 7,95. Maar kijk die prachtige steen, die kralen en dan het bruine touw waardoor het allemaal verwerkt is. Dit vond ik de meest prachtige armband!

Ben je op zoek naar een specifiek leren product of mooie sieraden zoals dit? Of het ultieme cadeautje? Voor een lieve vriendin? Of wellicht heb je helemaal geen zin om op vaderdag te wachten om je vader een portemonnee te geven waar zijn geld niet doorheen valt? Of je hebt geen zin om op moederdag te wachten om je moeder die nieuwe gave tas te geven? Dan weet je nu waar je terecht kunt voor kwalitatief goede en mooie spullen. Tot de volgende keer!

Liefs,
Miranda

16684393_10212267214896552_2334394328866006942_n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.