Muziek luisteren dat uit je hoofdkussen komt? Het kan echt!

Muziek luisteren dat uit je hoofdkussen komt? Het kan echt!

blog 138

Hoi allemaal!

Nooooo way! Dat was het eerste dat er in me op kwam toen ik DIT zag op Ditverzinjeniet.nl. Ik kan op mijn kussen gaan liggen, geen gedoe met koptelefoons en toch muziek luisteren terwijl ik lig te chillen? Hell yeah! Dat wil ik! Zo gezegd, zo gedaan…

Hoe werkt het? Via een aux-in plug, die meestal ook op je koptelefoon zit. In het kussen zit een speakertje en aan de zijkant kun je een rits open maken en de plug, die een redelijk lange snoer heeft eruit halen. (Dat is echt een voordeel, dat het snoertje niet killing kort is!).

muziek kussen

Nu moet ik zeggen dat hij het niet optimaal doet. Want ik ben eerlijk. Hij doet het prima als ik hem aan sluit op mijn telefoon en Youtube aan zet, alleen blijft het geluid dan enigszins zacht.

Toen probeerde ik mijn mp3 speler. Een GoGear. O! lekker hard geluid. Niet zo hard dat het pijn doet, maar je kunt ten minste goed horen waar je naar luisterd. Dat dacht ik, tot hij begin te haperen en over te slaan. Huh? Is mijn mp3 speler kapot? Koptelefoon op aangesloten…nope, werkt top! Maar dus niet op het kussen. Jammer. Want nu is het enige dat ik erop aan kan sluiten mijn telefoon, en die loopt wel even iets eerder leeg dan een mp3 speler. Maar wellicht dat jullie mp3 spelers het er wel op doen hoor! Het is hoe dan ook GENIAAL bedacht. Applaus! Ik vind het een zeer leuke gadget en als ik hem een cijfer mocht geven kreeg hij alsnog een vette 8!

blog 144 blog 142 blog 140

Het muziek kussen kost € 19,95 , en ook al doet hij het niet op mijn mp3 speler, hij doet het WEL op mijn telefoon. Ik vind het hem waard. Zouden jullie dit ook niet super relaxed vinden?

Liefs,
Miranda

16708220_10212266842327238_6008070761755168156_n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.