De doorbraak van “Ombre” by Angela

De doorbraak van “Ombre” by Angela

Hallo allemaal,

Het is al weer een flinke tijd geleden maar hier weer een stukje van mij!

Ik wil jullie graag even bijspijkeren over de nieuwste doorbraak in Nederland.
De nieuwste hype of rage is het niet te noemen want het bestaat al een tijdje, maar ook wij gaan er met zijn allen aan geloven! De overloop van kleuren in het mode en cosmeticabeeld genaamd “Ombre”
Ik persoonlijk ben er helemaal fan van!

Nagels

Natuurlijk is dat een van de dingen waar je perfect kan spelen met kleuren! In mijn tutorial over vlindernagels heb ik al eens uitgelegd hoe je dit makkelijk thuis voor elkaar kan krijgen maar ik zal het nog even in het kort herhalen.
Allereerst kies je 2 kleuren die je in elkaar over wilt laten lopen. Daarna knip je een stukje van de zachte kant van een schuursponsje om zoals ze dat zo mooi noemen mee te “tamponeren”.
Breng eerst een druppel van de eerste kleur aan op een vel papier en dep je sponsje hierin. Begin daarna met deppen op de hele nagels tot het mooi dekt.
Daarna doe je het zelfde met de 2e kleur alleen begin je dan op de helft van de nagel met deppen.
Laat het even drogen, breng nog een mooie glimmende topcoat aan en je bent klaar!

Kleding

Uiteraard zul je dit vooral de komende zomercollectie veel in de winkels zien verschijnen. Maar voor de mensen die een beetje creatief zijn of gewoon niet het budget hebben om een nieuwe garderobe aan te schaffen heb ik misschien een leuk idee! Bijna iedereen weet nog wel de mogelijkheden die er waren in de zogenaamde tye-dye periode. Het experimenteren met bleekwater om witte lijnen in je kleding te krijgen.
Je gebruikt gewoon een oud shirtje waar je niets meer mee doet en doopt de helft van dit shirt dan in een emmer met kledingverf (verkrijgbaar bij de drogist) of bleekwater. Laat het uitlekken tot het droog is en was het daarna nog even uit.

Haren

Inderdaad je leest het goed ook de haren doen mee in dit modebeeld! We gaan hiermee eigenlijk terug in de tijd dat iedereen de onderste punten de meest rare kleuren verfde. Nu is het zelfs zo dat L’Oréal speciaal haarverf ontwikkeld heeft om dit effect voor elkaar te krijgen.

En de beste tip komt nog…… het word juist alleen maar mooier als je NIET eerst je haar ontkleurd. Omdat haar eigenlijk zowieso al “dood” is en veel te lijden heeft onder het weer is de onderkant van nature namelijk al iets lichter!

Dus veel plezier, leef je uit en experimenteer. Met deze trend kan er weinig misgaan!

-XxX- Angela

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.