Mijn eerste vlog, en waarom dat zo moeilijk is…

Mijn eerste vlog, en waarom dat zo moeilijk is…

Hoi iedereen!

Ja, het mag eigenlijk niet ontbreken wanneer je een website hebt en graag wilt dat mensen weten wie je bent, een filmpje.
Dat filmpje opnemen was voor mij wat moeilijker dan ik dacht. Wil je weten waarom?

Het is namelijk zo, zoals mijn trouwe volgers weten, dat ik niet het standaard                    ” beautyblog” uiterlijk heb. Ik ben niet slank. Ik kan natuurlijk doen alsof ik er niet mee zit. Maar ik ben niet perfect en dat mogen jullie best wel weten.

Zo zullen we allemaal onze onzekerheden hebben, de een is te dun, de ander te dik, misschien heb je wel een enorme neus of flapoortjes, een wijnvlek, en ga zo maar door. Acne, psoriasis,  eczeem, couperose en een oneindige waslijst van dingen die mensen doen denken dat ze niet meer mooi zijn.

Ik hoop dat mensen daar doorheen kunnen kijken ,en mij en zoveel andere bloggers ook een kans willen geven, ook al zien we er niet uit als celebs. Wij hebben een beauty website omdat wij vanuit onze passie, onze kennis willen delen. En dat we dat ook nog eens met plezier doen, is alles wat wij nodig hebben!

Dus bij deze, mijn eerste filmpje waarin ik mijzelf even proper wilde voorstellen aan jullie.(en voorlopig de laatste haha)

 

 

 

 

3 gedachten over “Mijn eerste vlog, en waarom dat zo moeilijk is…

  1. Niks mis mee! Lekker vaker doen, maar alleen als jij je er goed bij voelt! Om een filmpje in je bericht te plakken kun je de url van YouTube via [embed ] en [/ embed] plakken. Zonder spaties natuurlijk. 🙂

  2. Hee Miranda, ontzettend leuk filmpje zeg! en je hoeft je niet zo te verontschuldigen voor jezelf, helemaal nergens voor nodig, je bent een leuke vrouw, geniet van jezelf, ik geniet in ieder geval wel van je 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.