De mooie sieraden van Ananda Beads!

De mooie sieraden van Ananda Beads!

 

Hoi allemaal!

We weten allemaal dat beauty meer inhoudt dan een laagje make up en een goede deodorant. Wat is er idealer om je look mee af te maken dan een mooi sieraad? Ananda Beads trok mijn aandacht en daarom laat ik jullie vandaag zien wat zij zoal te bieden hebben!

Ananda Beads sieraden en lifestyle-accessoires: stylish, bijzonder en handgemaakt. Stuk voor stuk echte eyecatchers, waar je veel complimentjes over zult krijgen. Gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, met in het oog springend design.

 

Edelstenen spelen de hoofdrol in al onze sieraden en lifestyle-accessoires. Edelstenen staan al eeuwenlang bekend om hun geneeskrachtige werking, maar zijn vandaag de dag ook weer helemaal hip & trendy.

 

Er is een sieraad voor elke gelegenheid en passend bij elke outfit. Wij werken met kleine oplages, zodat je een uniek sieraad hebt. Wil je echt een bijzonder sieraad? Geef je wensen door voor een sieraad-op-maat. We maken dan een prachtige armband, ketting of paar oorbellen precies zoals jij het in gedachten hebt.

 

Ben je op zoek naar een bepaalde edelsteen? Typ de naam van de steen in in het zoekveld, en je krijgt alle sieraden en lifestyle-accessoires te zien waar jouw edelsteen in is verwerkt. Elke maand staan er nieuwe sieraden & accessoires op de website. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 

Elk product van Ananda Beads is uniek, en met liefde en toewijding gemaakt. Alle pakketjes worden als cadeautje verzonden, omdat wij weten hoe leuk het is om gezellige pakjes in de brievenbus te krijgen.

Bron : Website Ananda Beads

 

 

Ik ontving zelf ook een aantal mooie exemplaren van Ananda Beads. Allen mooi ingepakt en daar waar nodig, met een beschrijving over welke stenen er gebruikt zijn en waar deze voor dienen.

 

En dit is natuurlijk slechts een kleine selectie van de sieraden van Ananda Beads. Tevens is het allemaal reuze betaalbaar! Zo kost het cateye-armbandje maar
€ 8.50!

Ook verkoopt Ananda Beads leuke sieraden verrassingspakketten boordevol met moois, en heb je bij Ananda Beads de mogelijkheid tot het ontwerpen van je eigen unieke sieraad! Ik zou zeggen, neem lekker een kijkje op deze superleuke site! Klik hier om naar de website te gaan!

Dragen jullie wel eens sieraden gemaakt van edelstenen en wat is jullie favoriete steen?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.