Renee @ de Beautygloss party 2013

Renee @ de Beautygloss party 2013

Hoi allemaal!

Ik en mijn vriendin besloten om naar Beautygloss te gaan. Voor degene die Beautygloss niet kennen dit is de bekendste beautyblogger van Nederland. Ik volg Beautygloss al jaren op Youtube en ik vind haar helemaal te gek (wie niet?).

Looks:

Ik had een prachtige lange zwarte jurk aan en dit kwam goed uit want ik heb niemand gezien met een lange jurk op het feest dus had mijn jurk veel bekijk! Qua make-up ben ik extreem gegaan. Ik had gekozen voor zwarte smokey eye met zilveren glitter en mega fake lashes! Mijn vriendin had een kort oranje jurkje aan.

Ik heb haar make-up gedaan en had gekozen voor bruine smokey eye met mooie lange fake lashes.

 

Onderweg:

Helaas reed net op die dag onze trein niet en zijn we 3,5 uur onderweg geweest naar Amsterdam. De feeststemming was verdwenen en we waren ontzettend duf!

Party:

Ik weet dat jullie willen horen dat het geweldig was maar ik ben gewoon ontzettend eerlijk… door alle respectloze meiden die er rond liepen sloeg mijn stemming compleet om!

Vooral de meiden die in de rijen voor kruipen en negatief commentaar hebben op iedereen die langs loopt… vreselijk! Maar goed ik schat deze meiden dan ook een jaar of 16 en misschien ben ik dan wel een beetje te oud voor deze party.

Buys:

Er waren allerlei stands van beauty merken waar je advies kon krijgen en natuurlijk spulletjes kon kopen! Ik en mijn vriendin hebben 4 maskers van Dr van der Hoog gekocht.

Voor we naar huis gingen kregen we een MEGA goodiebag mee!

De tas was ontzettend zwaar, er zat van alles in !

Again?

Ik zou alleen nog eens gaan als ik mijn bodyguard(vriend) mee mag nemen die mij beschermd tegen de respectloze 16-jarigen!!

Ik vond het niet echt een feest.. het leek meer op een beurs maar goed  hebben we dat ook weer meegemaakt!

Zijn jullie ook naar de Beautygloss party geweest en wat waren jullie ervaringen?

Liefs,

Renee xxx

3 gedachten over “Renee @ de Beautygloss party 2013

  1. ik heb meer dan 2 uur in de rij gestaan voor zoon koffertje met spulletjes maar toen stond ik helemaal vooraan en zeiden ze dat het uitverkocht ws .
    ik zag allemaal mensen voor dringen anders was ik allang aan de beurt geweest.
    verdiretig persoontje

    1. Aah dat lijkt me op zijn zachtst gezegd erg vervelend! Ik ga persoonlijk liever niet naar dat soort evenementen omdat ik niet graag half dood gedrukt word als ik ergens ben haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.