Edelsteenbescherming bij Steengoed.nl en (b)engeltjes bij Brigitte’s (B)engeltjes.

Edelsteenbescherming bij Steengoed.nl en (b)engeltjes bij Brigitte’s (B)engeltjes.

DSC_0308Hoi allemaal!

Dat ik van spirituele dingen hou, is nu allang geen geheim meer. Ik geloof in een kracht groter dan ons en ik geloof in de werking van edelstenen. Steengoed en Brigitte’s (B)engeltjes geloven dat ook. Bovenstaand amethist engel hangertje is van Steengoed, maar hun webshop heeft nog veel meer te bieden.Amethyst brengt emoties tot rust, relativeert, grappige creativiteit, spirituele betrokkenheid. Hij past bij de sterrenbeelden : Boogschutter, Vissen, Tweelingen, Leeuw.

DSC_0310

Ik geef jullie uiteraard een sneek peek van andere artikelen van Steengoed voordat ik doorga naar de (b)engeltjes van Brigitte.

th_oranje_aventurijn p1200932_chinese_munten_klein_custom_ hanger_-_hart_light_turquoise_zilver begeleidingvanuitdebronbox cadeaupakket_relaxing_1 2655 9509Door naar Brigitte’s (B)engeltjes!

DSC_0329Op haar pagina stelt Brigitte zichzelf voor en verteld ze hoe haar (b)engeltjes de wereld in kwamen.

Introductie: even voorstellen: de liefste EngeltjesĀ  šŸ™‚

Hoe is het zo gekomen…

Ik ben er best wel een beetje trots op, en vooral heel dankbaar voor, te kunnen zeggen dat ikĀ  ergens in 2014 vanuit een al eerder gul gegeven dikke enveloppe met kralen, kraaltjes en sieraden-onderdelen heb kunnen beginnen met het maken van (B)Engeltjes en -verwante- sieraden, en dat dit in de herfst van 2015 puur door steeds maar weer te ruilen, er in geresulteerd heeft, dat ik vanaf toen ook de (B)Engeltjes met 925-Sterling-Zilveren onderdelen, voor een zeer scherpe ruil-waarde kan aanbieden.

Het doet me zeker deugd dat ik juist door te ruilen al veel mensen blij heb mogen maken met een ofĀ  meerdere (B)Engeltjes!

Hoewel ruilingen al net zolang als de mensheid bestaan, is het in deze tijd helaas nog lang geen algemeen gegeven, en ben ik dubbel zo blij met iedereen die het met mij aandurft!

DSC_0333DSC_0332DSC_0331Kijk vooral in haar winkeltje wat zij nog meer aan engeltjes te bieden heeft.

image

Liefs,
Miranda

IMG-20160420-WA0020

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.