Geurkaarsen van Just Tess, van bloemen tot bier!

Geurkaarsen van Just Tess, van bloemen tot bier!

DSC_0400

DSC_0167Hallo lieve lezers,

Ik schrijf heel veel over wax melts, maar weinig over geurkaarsen. Daar ga ik vandaag verandering in brengen door jullie kennis te laten maken met Just Tess. Ik heb even heel hard gegriend toen ze zei dat ze ook een bier en nieuwe auto geur in kaarsvorm had voor de mannen! ” Tjah, je houdt ervan of niet” . Ik vind ze eigenlijk best lekker! Laten we even verder kijken.

DSC_0412

Sea breeze ruikt heel subtiel, maar wel lekker. Naar frisse buitenlucht. Grapefruit en Lily ruikt wat sterker en is echt heerlijk!

DSC_0400

Ik was zeer verrast toen de bierkaars ook echt naar bier rook (niet heel sterk hoor), en de New Car echt naar een nieuw leren auto interieur. Die vond ik overigens wel wat overheersend, maar niet vies.

DSC_0408

De Coconut Banana had van mij wel wat sterker gemogen. Hij is zo subtiel dat je hem bijna niet ruikt. Daarentegen is Strawberry & Champagne net weer een tikkeltje sterker, maar Happy Holiday is toch wel mijn favoriet! Lekkere citrusvruchten, een sterke lucht. Ik word er inderdaad erg happy van!

Op de Facebook van Just Tess kunnen jullie op de hoogte blijven van deze lekkere kaarsen! Welke lijkt jullie het lekkerst?

Liefs,
Miranda

 

4 gedachten over “Geurkaarsen van Just Tess, van bloemen tot bier!

    1. Ja het klinkt wellicht krankzinnig maar als ze alle drie tegelijk branden vind ik ze niet vies haha! Ik heb ze nog steeds.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.