Een behaaglijke geur in je huis met Waxxies

Een behaaglijke geur in je huis met Waxxies

DSC_0021

Hoi iedereen!

Ik heb inmiddels een hele doos vol met zo’n 100 wax melts, want ik verzamel ze. Yankee Candles, Woodwick en ga zo maar door. Van Waxxies kreeg ik 5 melts om te testen, en dat heb ik inmiddels gedaan. Ik vind ze allemaal lekker, maar ik ben een sucker voor alles dat naar schone was ruikt en de frisse bamboe deed het ook erg goed! Maar als dit het enige zou zijn dat ze verkopen, dan zou de zaak snel sluiten dus laten we een kijkje nemen in het assortiment van Waxxies.

De wax melts komen in…jawel…250 geuren! Opgedeeld in verschillende categorieën.

wax1

Daarnaast kun je ze in een pot bestellen, een wax blok, en verschillende starter sets. Ik vind dit cadeau blik met 45 Waxxies heel leuk!

full32717364

 

Of de 60 Waxxies in een glazen pot.

full32987781

1 Ding is zeker, met 250 geuren om uit te kiezen ben je wel even zoet!

Houden jullie ook van wax melts?

Liefs,
Miranda

Miranda1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.