Mijn Beauty Pillow! Slaap je mooi.

Mijn Beauty Pillow! Slaap je mooi.

DSC_0015

Hallo lieve volgers!

Ooit al eens gehoord van de Beauty Pillow? Ik niet, dus toen ik hem tegenkwam nam mijn nieuwsgierigheid de overhand. Er schijnen tig voordelen aan te zitten als je 1 van deze zachte slapertjes om je kussen doet. Is dat ook zo?

DSC_0014

In de webshop kun je kiezen uit verschillende mooie kleuren en op de website staat nog meer informatie over deze kussenslopen.

Ik moet zeggen, hij slaapt heerlijk! Maar een slecht product komt dan ook niet zo vaak in de media als de Beauty Pillow.

slaap1

Ik kan alleen maar zeggen, doen! Hij is lekker verkoelend nu met het warme weer op komst, en alles dat goed is voor je haar wil je gewoon hebben toch? Samen met alle andere voordelen zie ik geen reden om dit product niet aan te prijzen!

Liefs,
Miranda

DSC_0183

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.