Een heleboel Aziatische cosmetica van Little Wonderland!

Een heleboel Aziatische cosmetica van Little Wonderland!

dsc_0121

Aziatische make up is de bom! Nu is het zo dat de meeste make up die wij kopen gewoon uit China of een ander land komt, maar daar maken ze echt de leukste en meest innovatieve producten! Little Wonderland heeft naast huidverzorging ook heel veel cosmetica en daar laat ik jullie nu het een en ander van zien!

dsc_0128 dsc_0126 dsc_0131 dsc_0130 dsc_0127

Tegenwoordig doen we alles met kussentjes in cosmetica. Deze Berrisom-Oops Real Honey Cushion Pink Beige is een heerlijk zachte foundation die met het sponsje heel makkelijk egaal aan te brengen is. Hoe fijn is dat! Geen kwast, geen vieze handen, gewoon chill je foundation aanbrengen en you are good to go! Leuk weetje: Je krijgt 3 verschillende magnetische plaatjes waarmee je je doosje kunt pimpen!

en_honey_detail_02

Zoals jullie zien is er goed over dit product nagedacht en is hij echt amazing! Door naar de volgende!

dsc_0122 dsc_0125

De Rire – Lip Powder is ook weer zo’n speciaal product. Je kunt door middel van het aanbrengen van meerdere laagjes lip poeder je lippen zo donker maken als je zelf wilt. Het bijwerken en corrigeren is ook zo lekker makkelijk! Een top product!

dsc_0121

Hier ben ik zo enthousiast over! De Berrisom – Oops My Lip Tint  glosses/tattoos zijn zo cool! Het is net een peel-off masker voor je mond, alleen dan krijg je een blijvende kleur. Nou ja, niet voor altijd misschien maar wel lang. Hoe leuk is dit! Je brengt het aan, laat het drogen, trekt het velletje eraf en voila! Je lippen hebben kleur en geven niet af! LOVE IT!

dsc_0115 dsc_0118

Als laatst zijn we aangekomen bij deze waterproof lip glosses van Rire. Ik vind het meer vloeibare lipstick want ze dekken echt veel mooier dan lipgloss. Het heet dan ook heel toepasselijk: Lip Manicure! Fijner dan gewoon lipstick? Ja zeker. Ideaal voor mensen als ik die een wat smallere mond hebben. Normale lipstick aanbrengen zonder dat ik eruit zie als een pipo is echt een rot opgave, maar deze glosses hebben een lekkere kleine applicator en daar ben ik heel blij mee!

lwlogo_def

Little Wonderland is zeker een aanrader. Ze verkopen nog veel meer mooie en goede producten. Een super leuke webshop voor ons ladies!

Liefs,
Miranda

hgug

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.