Erica Kruiderijen badolie by Miranda + een tip voor badolie onder de douche gebruiken

Erica Kruiderijen badolie by Miranda + een tip voor badolie onder de douche gebruiken

061

 

Hey mensen!

Vandaag wilde ik jullie vertellen over de badolie van Erica Kruiderijen. Zoals de meeste van jullie wel weten gebruik ik veel van hun producten omdat ze lekker natuurlijk ruiken en huidvriendelijk zijn. Maar wat doe je met flessen badolie als je alleen een douche hebt? Dat ga ik jullie vertellen!

063 064 066

 

Deze lavendel-vanille badolie is mijn favoriet. Hij ruikt super sterk en die geur blijft ook om je heen hangen na het afdrogen. Hij ruikt echt naar een hele zachte lavendel geur, en de vanille maakt het juist zo zacht. Lekker! Hoe ik deze onder de douche gebruik (Ik heb geen bad) is evenveel douchegel in mijn hand te doen als badolie, deze twee tussen mijn handen met elkaar te vermengen en me ermee wassen tot het weer gaat schuimen! Ik heb altijd een superzacht huidje na het douchen als ik dat doe!

Tevens heb ik een amandel badolie waar ik minder enthousiast over ben. De werking is net zo goed, maar de geur laat wat mij betreft heel erg te wensen over.

067 068 069

 

Hij ruikt een beetje noot-achtig en verder neutraal. Ik houd er niet van als producten haast geen geur af geven!

De heerlijke lavendel-vanille badolie vindt je hier, en de andere bad en doucheproducten van Erika Kruiderijen zijn het uiteraard ook waard te bekijken.

Hebben jullie een bad of gebruiken jullie ook wel eens badolie onder de douche?

hoi1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.