How to fix a broken nail by Sita

How to fix a broken nail by Sita

Dag lezers,

Ik heb al een tijdje dat ik een gebroken nagel heb, maar de nagel niet wil afknippen. Nu heb ik het perfecte middel gevonden, zonder je nagel daadwerkelijk korter te moeten knippen.

Lees verder om te zien hoe je je nagel kan fixen als er een scheurtje in ziet. Ik heb al 3 weken een scheurtje in mijn nagel, maar door deze tutorial heb ik nergens meer last van en zijn al mijn nagels mooi lang.

Wat heb je nodig?

– Nagellijm
– Schaartje
– Thee zakje
– Pincet
– Vijl

1. Ā Eerst meet je af hoe groot je nagel ingescheurd is
2. Daarna knip je het theezakje op maat
3. Plaats een klein druppeltje nagellijm op de nagel
4. Pak het stukje thee zakje vast met een pincet en plaats het op de nagel
5. Druk de lijn aan, eventueel nog een druppeltje erboven op ( heb ik niet gedaan )
6. Wacht totdat het droog is en vijl je nagel mooi bij

Je zult natuurlijk altijd het stukje theezakje op je nagel zien, dus nadat je al deze stappen gevolgd hebt, kun je je nagels een mooi kleurtje geven. Heel veel succes allemaal en laat je me even weten hoe jij deze tutorial ervaren hebt?

Liefs Sita

 

2 gedachten over “How to fix a broken nail by Sita

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.