Etos cadeau idee shoplog by Miranda

Etos cadeau idee shoplog by Miranda

shoplog

 

Hoi allemaal,

De Etos heeft super leuke Sinterklaas cadeautjes en aanbiedingen de aankomende weken, en deze week besloot ik daar maar eens gebruik van te maken. Uiteindelijk heb ik gisteren deze dingen geshopt met in totaal 9,25 euro korting!! Benieuwd wat ik gekocht heb?

Allereerst een product dat niet in de aanbieding was, maar wat gewoon heel erg handig is om te hebben nu de koude dagen er weer aan komen. Juist! Een blik crème. Ik koos voor de Dove beauty blossom cream. Dit is een crème die lekker zacht en fruitig ruikt en de huid goed verzorgd!

doveDe geur is echt zeer aangenaam, en voor de prijs van 2,33 euro is dit een top product!

Het volgende dat ik gekocht heb is een kleine flacon van de geur Miss Vanderbilt van Vanderbilt. Wat een heerlijke, sensuele, fris zoete geur! Niet te overheersend, niet schreeuwerig, maar echt een charmant luchtje! Een jong luchtje ook, al zou ik deze zelf cadeau geven aan vrouwen van alle leeftijden.

missvanderbilt

 

Omdat ik niet wilde overdrijven en graag van tijd tot tijd een ander luchtje koop, nam ik de 15 ml editie mee. Normaal kost deze 10,00 euro maar deze week is hij maar 5,00 euro bij Etos.

Ik ben slecht te spreken over de Baylis & Harding producten, maar dit schattige mooie setje van maar 4,00 euro kon ik niet laten staan!

094

 

baylis

 

In het setje zitten een klein flaconnetje badschuim en een kleine tube bodylotion met de geur “Black Orchid” . Ik moet zeggen dat ik de badschuim even onder de douche gebruikt heb, en deze viel me eigenlijk niet tegen. Maar de bodylotion is naar mijn mening te muf en te weinig geparfumeerd.

Als laatste nam ik de Maroussia bodylotion mee, want ook deze was sterk afgeprijsd! Normaal kost deze 8,50, maar deze week gaat ook hier 50% korting af dus heb ik maar 4,25 euro betaald. En hij is lekker! Hij ruikt echt naar de parfum zelf, al moet ik wel zeggen dat ik hem lekkerder vind ruiken naarmate hij langer op mijn huid zit. Maar dit kan per huidtype verschillen.

maroussia

 

Je blijft hem lekker lang ruiken! Nu moet ik zeggen dat ik persoonlijk Maroussia ook wel een echte herfst/winter geur vind. Hij is verrukkelijk, maar ik associeer deze parfum niet met een warme zomerdag. Een perfect kerst cadeau!

De Etos heeft nog veel meer spectaculaire aanbiedingen deze week dus wees er nog snel bij! Ik kan vooral de luchtjes aanraden nu te kopen!

Etos1

 

Klik hier als je de rest van de Etos folder van deze week wilt bekijken!

VERGEET NIET MEE TE DOEN MET DE WINACTIE VOOR DE SECRET MIRROR KETTING DIE NOG LOOPT TOT 3 DECEMBER. 

Veel shop plezier!

 

 

Eén gedachte over “Etos cadeau idee shoplog by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.