BaByliss anti-statische warme luchtborstel by Miranda

BaByliss anti-statische warme luchtborstel by Miranda

068

 

Hallo allemaal!

Het hebben van statisch haar kan erg vervelend zijn! En natuurlijk zijn er allerlei trucs en smeerseltjes voor te koop, maar wat nog veel handiger zou zijn is wanneer het probleem op kan worden gelost door simpelweg je haar te kammen. BaByliss bracht een antistatische haarborstel op de markt die ik voor jullie ga testen!

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er 2 AAA batterijen in deze borstel moeten. Gelukkig zitten de eerste twee inbegrepen. Hoe werkt het?

072 071

 

Wat zegt de website waar deze borstel te koop is over dit product?

Deze Ionische warme lucht borstel van BaByliss geeft het haar de natuurlijke glans terug. De Ionische technologie voorkomt dat het haar pluizig en springerig wordt. Het handvat van de borstel is smal en ergonomisch vormgegeven.

Bron : Fonq.nl

 

Tijd om te gaan testen of hij werkt! Natuurlijk even een foto maken van mijn lekkere pluizenbol voordat ik deze borstel gebruiken ga. Ik koos expres een dag waarin ik niet veel doe aan mijn uiterlijk in de zin van producten in mijn haar en make up.

085

 

Haha, zelfs mijn wenkbrauw is wild vandaag! Ik heb enorm statische haren van mijzelf en daarom leek het mij echt leuk om eens te kijken of het werkt, een antistatische borstel.

Ik weet niet hoe het kan…maar het werkt dus wel degelijk! iets dat ik eerlijk gezegd niet voor mogelijk had gehouden! Ook ligt hij lekker in de hand, maakt geen geluid…ideaal! Ik heb ongeveer 1 a 2 minuten mijn haren geborsteld voordat ik de onderstaande foto nam.

antistatischeborstel

 

Zoals jullie zien hou je nog wel heel iets pluizig haar, maar nu moet ik zeggen dat dat ook wel aan de structuur van mijn haar ligt. Ik ben een halfbloedje, en de meeste halfbloedjes hebben wel iets last van pluishaar. Ik denk dat bij veel mensen door deze borstel hun pluishaar met zeker 85% zal afnemen. Misschien had ik mijn haar er zelfs iets langer mee kunnen borstelen.

Ik ga hem denk ik elke dag gebruiken! Of nee…ik GA hem elke dag gebruiken! Dit scheelt mij de aanschaf van heel wat tientjes aan haar serums voor pluizig haar elk jaar.

074

Ja, ik raad deze borstel echt aan voor mensen die last hebben van pluishaar! Op dit moment is hij hier te koop bij Fonq.nl met een hele leuke korting waardoor hij nu slechts 3 tientjes kost! Ik weet dat in deze crisis tijd niet iedereen de enorme behoefte voelt om dertig euro uit te geven aan een haarborstel, maar hij doet het ECHT! Houd dat in gedachten!

Bij Fonq.nl vindt je nog veel meer spullen in allerlei categorieën. Fonq is een online warenhuis met voor ieder wat wils.

Maar over dit product ben ik goed te spreken! Wat gebruiken jullie tegen pluizig haar? Hebben jullie ook al iets ontdekt dat werkt? Ik moet vaak 3 producten in mijn haren smeren wil het een beetje minder wild zitten. Een serum gemengd met een crème, en mousse. Nu hoeft dat niet meer dankzij deze borstel!

Jullie kunnen Fonq ook volgen op Facebook en Twitter.

Tot de volgende keer!

030

2 gedachten over “BaByliss anti-statische warme luchtborstel by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.