Even voorstellen: gastblogger Christina!

Even voorstellen: gastblogger Christina!

Image843 (1)
Hi lovelies, ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Christina, ook wel bekend als Cataleya. Ik ben 21 jaar oud en wonende in Rotterdam. Ik run een eigen blog genaamd Red Lips & Vintage Famous . Je ziet het goed, de blog draait om vintage beauty en lifestyle. Marilyn Monroe, Grace Kelly, Audrey Hepburn, Brigitte Bardot je kent ze wel. De beauties van back then. Vintage looks en make-up inspireren mij dagelijks. Ik ben een echte vintage liefhebber en besloot daarom ook anders te zijn dan alleen make-up en beauty.  Daarnaast word ik ook geïnspireerd door de vintage look-a-like celebrities van deze tijd. Dita von Teese, Lana Del Rey. Je kent deze waarschijnlijk ook wel. Ik ga naast mijn eigen blog als gastblogger aan de slag voor Expressing-Beauty. Ik doe in mijn dagelijks leven een opleiding en ik ben een freelance fotografe. Daarnaast probeer ik al het goede uit het leven te halen. Love, live & laugh!
Tot snel!
Christina
Image508 (1)
___________________
Met vriendelijke groet,Christina

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.