Time to share some thoughts…

Time to share some thoughts…

what-do-i-want-to-be-tales-of-mere-existence-by-levni-lev-yilmaz-agentxpq

Hoi allemaal!

Nee, dit is geen review, shoplog of verkooppraatje. Als je daarnaar op zoek was moet je even een van de andere miljoenen beauty blogs aanklikken. De afgelopen tijd heb ik veel nagedacht over waarom ik deze blog begonnen ben en of ik er wel mee gedaan heb wat ik er graag mee wilde doen. Het volgen van andere beauty blogs gaat met een zucht, steun en gekreun. Jemig, allemaal hetzelfde. Ik kan er een beetje “kriebelig” van worden ondertussen. Mijn prioriteiten zijn duidelijk verzet. 

Beautybloggen is een tijdrovende maar belonende hobby wanneer je het goed doet. Maar facing the facts, ik kan gewoon niet 24 uur per dag bezig zijn met verzorgings- en cosmetica producten. That’s simply not me. En daar ben ik achter gekomen de laatste tijd. Ik ben ook nog mama, studeer thuis, verkoop sieraden, heb lichamelijke issues waardoor ik veel moe ben , etcetera…

231554577_640

Ik hou echt van Expressing-Beauty en ik ben dan ook heel blij dat we ondanks het weinige bloggen toch goed gevonden worden als mensen Googlen op advies en zo toch de 15.000 unieke bezoekers voorbij zijn. Binnenkort krijgt Expressing-Beauty er een mede beheerder bij. Ikzelf ben echt met teveel dingen bezig op dit moment maar ik zou zeggen, er staat echt genoeg leesvoer op deze website en erdoor “bladeren” zal hoe dan ook leuk zijn voor iedereen!

Ik sta liever bekend om de gekke meid die ik ben dan om de make up die ik draag. Desalniettemin hoop ik in de loop van volgend jaar mijn blogwerk voor deze site weer op te pakken. Maar ik heb mezelf beloofd eerst halverwege mijn studies te zijn voordat ik dat doe. “First things first”. Ik hoop dat jullie ondanks de afwezigheid van bloggers , want al mijn bloggers zijn druk met studie, werk en eigen sites, toch nog wat leuke dingen zullen tegenkomen hier. Tot gauw.

030

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.