Even voorstellen : gastblogger Iris

Even voorstellen : gastblogger Iris

Hallo allemaal!

Graag wil ik jullie voorstellen aan Iris! Zij zal gaan gastbloggen/vloggen voor Expressing Beauty, in het topic “As told by Iris” . Ik heb Iris gevraagd of zij iets over zichzelf zou willen vertellen, dus bij deze!

xxx-Miranda

First let me introduce myself! Ik ben Iris, een meid van 22 die tegenwoordig gestationeerd is in Rotterdam.
Bezig met constante keuzes maken in mijn leven en over scholing heb ik ook zo mijn bedenkingen gehad.
Op het moment zijn er geen diploma’s in mijn pocket, maar heb ik wel wat opleidingen geprobeerd.
Ik heb toch besloten voor een kappersopleiding te gaan kijken dit jaar.
Ik blijf in de beauty sector hangen, want ik heb eerder een schoonheidsopleiding gedaan. Helaas heb ik deze niet kunnen afronden.
Desondanks ben ik gezegend met veel informatie over het verzorgen van de huid, en alles wat er bij schoonheid komt kijken. Natuurlijk heb ik zelf ook zo mijn eigen opvattingen en visie op schoonheid, die ik graag met mensen zou willen delen.
Daarom is mij gevraagd of ik voor Expressing Beauty blogs over beauty zou willen schrijven!
Over de beste merken, trucjes, huidverzorging, nieuwste trends en ga zo maar door.
Wat mij ontzettend leuk lijkt natuurlijk, en hoop jullie lezers ook! Ik kijk ernaar uit en hoop dat ik veel kan gaan betekenen voor Expressing Beauty! Dus ik zou zeggen, blijf de updates op deze site volgen en tot heel snel!

With love, Iris

2 gedachten over “Even voorstellen : gastblogger Iris

  1. Heel leuk! Misschien is het een idee dat mensen dit op de 1 of andere manier kunnen volgen door bijvoorbeeld te liken met Facebook o.i.d.
    Groetjes Marjolein

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.