Hot-topic : www.everythingtim.nl

Hot-topic : www.everythingtim.nl

Vandaag wil ik graag een item behandelen dat onder beauty liefhebbers een ware hype aan het worden is. Ik heb het natuurlijk over de beauty website van Tim Bunink, een 18-jarige jongen uit een plaatsje dichtbij Zwolle. Helemaal aan het begin van dit jaar is hij gestart met zijn website www.everythingtim.nl .

Hij deelt daarop zijn passie voor alles dat met schoonheid te maken heeft, maar ook schroomt hij niet om zijn lezers te informeren over hoe het met hem gaat buiten de website.

Hetgeen dat Tim zo uniek maakt is dat hij de eerste mannelijke beauty blogger is met een geheel eigen site die hij ook zelf onderhoudt. Wat ook heel fijn is, is dat hij heel erg concequent is in het uploaden van nieuwe posts, dus hij laat zijn fans nooit lang wachten! Hij straalt veel passie uit voor wat hij doet en daar zijn de volgers die Everythingtim heeft dan ook heel erg gecharmeerd van! En niet onbelangrijk is het feit dat zijn posts echt heel erg leerzaam zijn. Ook wordt er naast de duurdere verzorgingsproducten rekening gehouden met de mensen die zich liever aan een budget willen houden.


Vanaf het moment dat Tim begon met zijn site, steeg het aantal bezoekers binnen enkele weken met tienduizenden, met een gemiddelde van 40.000 unieke bezoekers per maand. Dat is inmiddels zelfs uitgegroeid tot een gemiddelde van 44.000 unieke bezoekers p/mnd.

Tim blogt/vlogt naast zijn eigen website ook voor http://www.whatabeauty.nl/ (daar blogt hij) , en inmiddels vlogt hij wekelijks voor Grazia op www.Grazia.nl
Everythingtim heeft op verschillende websites al diverse referenties gekregen en we kunnen dan ook stellen dat de beautyblog van Tim aan het uitgroeien is tot een waar fenomeen! Reviews, sneek peeks, shoplogs, persevents, en ga zo maar door! Niets is te gek! Zijn volgers zijn hem terecht trouw.Ook is hij vanaf juni jongstleden officieel Youtube – partner!


We kunnen wel stellen dat www.everythingtim.nl momenteel hot topic is, en ik als persoonlijke kennis van Tim wil de mogelijkheid dan ook niet aan mij voorbij laten gaan een artikel te schrijven over deze sublieme beauty website! Ik heb heel erg veel bewondering voor de toewijding die Tim heeft voor zijn website, hetgeen hem ook zo ver bracht als hij nu al is. Iets om supertrots op te zijn! We gaan zeker weten nog veel zien en horen over Everythingtim! En voor degenen die er nog nooit van gehoord hadden, echt even een kijkje nemen! Het is zeker weten de moeite waard!
Wil jij het wel en wee van Everythingtim ook gaan volgen dan kan dat via de volgende links:


website : www.everythingtim.nl
twitter : (timbunink)
facebook: www.facebook.com/everythingtim
youtube : www.youtube.com/everythingtim
– Miranda

2 gedachten over “Hot-topic : www.everythingtim.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.