Even voorstellen : Mijn nieuwe collega op Expressing-Beauty , Angela!

Even voorstellen : Mijn nieuwe collega op Expressing-Beauty , Angela!

Hallo iedereen,

Zoals jullie weten zat ik al een tijdje te tobben met het gevoel dat ik iemand nodig had om mij te helpen met deze website. Nou, ik heb haar gevonden! Bij deze zal zij zichzelf gaan voorstellen! Ik heb er superveel zin in om eindelijk met iemand SAMEN te kunnen gaan werken voor de website!

Liefs,

Miranda -xxx-

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Angela Segveld,
Ik ben 27 jaar jong en woon samen
met mijn 4 katten in het gezellige Kampen.
Ik heb een opleiding gedaan tot zelfstandig ondernemer, en ben dan ook altijd werkzaam geweest in verschillende winkels. Natuurlijk liep ik in de pauze dan altijd even de stad in om te snuffelen.
Het zal jullie dan ook niets verbazen dat mijn kasten uitpuilen van de tassen, schoenen, kleren, accessoires, make-up en nagellak.
Ik vind uiterlijke verzorging niet alleen belangrijk maar ook heel leuk en interessant! Daarom heb ik er erg veel zin in om samen met Miranda hier een leuke site van te maken met tips, weetjes en tutorials. Ik hoop dat ik jullie net zo goed kan gaan helpen als Miranda dit doet!
Groetjes,
Angela -xxx-

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.