Review : Kruidvat getinte dagcreme, Wibra make up verwijderdoekjes , Catrice kohl kajal

Review : Kruidvat getinte dagcreme, Wibra make up verwijderdoekjes , Catrice kohl kajal

Hallo iedereen!

Gisteren liep ik door de Kruidvat op zoek naar een getinte dagcrème  aangezien ik dat handiger vind dan de BB cream van Garnier steeds met een druppeltje Zwitsal bodylotion te moeten mengen. Wederom wilde ik het goedkoop houden en zodoende viel mijn oog op de getinte dagcrème van het Kruidvat.

Ik heb hem eventjes uitgeprobeerd op mijn hand en hoop dat het zo een beetje te zien valt!

Als je hem begint uit te smeren dan zul je even schrikken van hoe oranje het lijkt, maar als het eenmaal goed uitgesmeerd is dan zie je daar niks meer van. Het voelt als een gewone dagcrème, heeft een subtiel lekker geurtje en matteert de huid goed!

Nou, het spreekt voor zich! Voor die paar euro ben ik super tevreden!

De getinte dagcrème van Kruidvat kost 3 euro en is te koop bij alle Kruidvat filialen !

Ik wilde gelijk van de gelegenheid gebruik maken om te laten zien hoe goed de make up verwijderdoekjes van de Wibra werken! In een fractie van tijd was de getinte dagcrème weer van mijn hand!

Daarnaast ben ik al tijden op zoek naar een mooi, groen oogpotlood. Groen is mijn lievelingskleur namelijk en naast goud vind ik het qua cosmetica mooi om met groene kleuren te werken. Ik stond even te kijken naar wat Catrice in de collectie heeft en mijn oog viel daar op het perfecte kohl potlood!

Deze kleur is nummer 060- ” don’t be mean to green!”.

Ik wilde graag even laten zien hoe de kleur eruit ziet dus heb ik hem even uitgeprobeerd op mijn hand.

Precies wat ik zocht! En om wederom aan te tonen dat de make up verwijderdoekjes van de Wibra echt niet onder doen voor de A-merken laat ik bij deze zien dat ik deze swatch  met 1 veeg van mijn hand heb gekregen.

Het Catrice kohl potlood heb ik gekocht bij de Kuidvat en kostte 2 euro!
De make up verwijderdoekjes zijn te koop bij de wibra en die kosten 70 cent per 25 stuks!

Liefs,

Miranda -xxx-

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.