Expressing-Beauty in 2015

Expressing-Beauty in 2015

whats_next

Hoi Allemaal!

Ja, dit laatste half jaar was ik niet echt actief hier. Dat is stof tot nadenken, want ik ben de blog uiteindelijk ooit begonnen omdat ik daar een passie voor had, en het deed met plezier. Na veel slapeloze nachten heb ik besloten om, wanneer daar weer energie voor is, de draad weer op te pakken. Misschien wat minder bloggen voor bedrijven, dat haalt dan het “moeten” eraf. Ik heb met enorm veel plezier geschreven voor bedrijven en dat komt ook zeker wel weer terug. Maar de komende tijd wil ik gewoon graag dingen met jullie delen die ik leuk vindt, en graag WIL delen. 

Wat ik vooral hoop is dat onze mede eigenaresse Angela zodanig hersteld van haar hersenoperatie dat zij weer kan gaan helpen, en we samen weer leuke gastbloggers gaan vinden!

HelpWanted

Verder heb ik besloten dat ik , wanneer het Slotervaart ziekenhuis mij groen licht geeft voor een maagoperatie, een videodagboek voor jullie ga bijhouden. Ik ben heel erg bang voor rottige reacties, maar ik weet ook dat er veel meisjes met ernstige obesitas op beauty blogs kijken en denken dat alle hoop vervlogen is. Ik wil ze laten zien dat dat niet zo hoeft te zijn. Er komt ook een nieuwe categorie over voeding op de blog, namelijk : DIEET!

6a00e5509ea6a18834017ee9bccdef970d

 

Ik hoop aan het eind van 2015 te kunnen zeggen dat de blog weer een groot succes geworden is, dat ik trots kan zijn op 1001 dingen en vooral nog steeds veel passie heb voor beauty. Voel jij je geroepen om eens in de zoveel tijd te gastbloggen voor ons? Maakt niet uit waarover? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Ik ga eens nadenken over wat leuke artikelen, de laatste week van december ben ik alleen thuis en heb ik alle tijd om weer eens wat leuks te doen met een make-upje etcetera. Het gaat hier “chillax” worden!

Komt goed!

IMG_20140624_140813

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.