FOTD: can we go green?

FOTD: can we go green?

Hoi allemaal!

Van de week liep ik in de Etos, want die hebben deze week 25% korting op alle oog make up van het huismerk. Mijn oog viel op een mosgoene (!) vloeibare oogschaduw en een bruine shimmery eyeliner en ik hoorde de uitdaging alweer bijna roepen!

Een donkergroene look, zou ik daarmee weg kunnen komen? Ik was te benieuwd dus ik nam deze producten mee. Vanmorgen ben ik aan de slag gegaan en dit is wat ik heb gebruikt! Te beginnen met het aanbrengen van de foundation, oogschaduw basis, wenkbrauwpoeder, blush en lipgloss.

Eenmaal aangekomen bij mijn ogen heb ik de mosgroene vloeibare oogschaduw over mijn hele oogleden aangebracht. Daarna heb ik van buiten naar binnen een mooie mild bruine oogschaduw van Revlon aangebracht over 1/3 van mijn oogleden en in de hele crease.

Daarna heb ik op mijn bovenste oogleden de bruine eyeliner aangebracht in een dun streepje, en onder mijn ogen een bruin oogpotlood en ik besloot later ook wat groene oogpotlood aan te brengen.

Natuurlijk even het geheel afgemaakt met de wimperkruller en wat mascara.

Tsjah…wat kan ik zeggen. Je moet alles een keer proberen, zullen we het daar op houden? Ik vind deze look te ” emo” voor mij. Leuk voor een feestje waarbij er veel trance wordt gedraaid of iets in die geest. Niet echt voor overdag. Kijk zelf hoe het er uit is komen te zien.

 

Ik zou deze look niet snel weer maken. Dus het antwoord op mijn vraag, “Can we go green?” , is voor mij nee. Ik ben persoonlijk veel meer gebaat bij goud en bruintinten.

Wat vinden jullie?

2 gedachten over “FOTD: can we go green?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.