Goedkope make up paletten , waar koop je die?

Goedkope make up paletten , waar koop je die?

Hoi allemaal!

Waarschijnlijk is het sommigen van jullie ook opgevallen dat de make up paletten, welke dan ook, ontzettend in trek zijn! Ook hartstikke leuk om te hebben natuurlijk. Maar meestal kosten ze je een rib uit je lijf! Dus ben ik op zoek gegaan naar betaalbare en mooie make up paletten en dit is wat ik gevonden heb!

Allereerst kwam ik uit op http://www.lightinthebox.com.  Dit is een website die vaak dingen met fikse kortingen verkoopt en zo ook nu. Ik kwam uit op deze prachtige palette met, jawel, 180 !! kleuren oogschaduw!

Nou wil ik niet veel zeggen, maar als je DAN nog niet genoeg oogschaduw hebt weet ik het ook niet meer! Dit schatje is momenteel nog afgeprijsd van 77.55 euro (!!!) naar 27.22 euro! Dat is meer dan 50 euro korting!! Klik hier om hem te bestellen!

Natuurlijk is het ook fijn om gewoon een palette bij de hand te hebben met lekkere nude kleuren! Ik vond op dezelfde site deze mooie palette die momenteel is afgeprijsd van 15.39 euro naar 11.54 euro.

Klik hier om deze te bestellen!

Maar wat is nog meer handig om te hebben in de vorm van een palette? Ja! Concealer!  Ik vond dit 15-delige concealer palette die momenteel is afgeprijsd van 19.80 euro naar 9.89 euro.

Klik hier om deze te bestellen.

 

Ik ging eventjes verder googlen en kwam voor een mooi lip palette uit op http://webshop.beautycolors.nl.

Dit is een 40-delige lip palette met tevens wat glitter kleuren!

En ondanks dat ik zelf geen blauw en zwart op mijn mond zou smeren, vind ik het verder echt een hele mooie palette! Deze palette kost 14.74 euro en je kunt hem hier bestellen.

 

Ik mis nog een palette met blush. Of met blushes en bronzers. Dus ik ging verder op zoek. Ik kwam uit op http://www.boozyshop.nl. Ik vond daar deze prachtige palette die over de toonbank gaat voor 23.95 euro.

Klik hier om deze palette te bestellen!

Natuurlijk verkopen deze websites nog veel meer paletten maar deze in het bijzonder trokken mijn aandacht. Hou er bij interesse rekening mee dat de aanbiedingen niet eeuwig duren en je dus snel zult moeten zijn met bestellen. Ik moet zeggen dat ik momenteel alleen maar kleine paletten heb.

Hebben jullie al grote paletten en waar kopen jullie die het liefst?

Tot de volgende keer!

 

 

 

3 gedachten over “Goedkope make up paletten , waar koop je die?

    1. Dat geloof ik meteen haha maar ik wilde laten zien in welke webshops ze goedkoop te verkrijgen zijn. Wat voor kleuren zitten er in jouw palette?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.