FOTD : Spice up the Lady (en een tip bij droge plekken op je gezicht)

FOTD : Spice up the Lady (en een tip bij droge plekken op je gezicht)

Hoi iedereen!

Ik wil graag aan jullie laten zien wat voor look ik vandaag gemaakt heb en uitleggen welke kleurtjes ik daarvoor gekozen heb.

Maar eerst even iets anders. Ik heb namelijk de laatste tijd een vervelend probleem. Ik heb van die schilferige droge plekken op mijn gezicht. Het is momenteel zo erg dat ik mijn foundation er weer af heb gehaald voordat ik aan mijn look begon, omdat dit het alleen maar accentueerde.

Sjah, wat nu?, dacht ik. Ik wilde eigenlijk wel heel graag iets van een tintje opbrengen dus ik besloot eens te exprerimenteren met het mengen van BB cream met een bodybutter! Het werd een prima foundation!! Je kunt natuurlijk ook gewoon je foundation of losse poeder mengen met bodybutter! Maar, de droge plekken waren weg en ik had toch maar mooi alsnog een basis op mijn gezicht!

Ik heb alleen maar met metallic kleurtjes gewerkt voor deze look. Om te beginnen heb ik over het hele ooglid een zalmroze kleur aangebracht. Daarna heb ik in de crease een lichtbruine kleur aangebracht en het afgemaakt door met een donkergrijze kleur de uiteinden van mijn oogleden tot 1/3 van de crease te vullen.

Als laatste heb ik gekozen voor een klein beetje eyeliner , wat oogpotlood, mascara en een subtiele lipstick. Wat ook heel mooi zou zijn bij deze look is nude-lips.

 

Wat vinden jullie van deze look? Wat denken jullie dat er nog meer goed zou passen om een zalm roze oogschaduw mee te combineren?

Tot snel!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.