Even voorstellen : gastblogger Vicky!

Even voorstellen : gastblogger Vicky!

Hallo iedereen!

Met trots kan ik jullie vertellen dat expressing-beauty er vanaf vandaag een nieuwe blogger bij heeft : Vicky! Zij heeft een stukje geschreven waarin zij zichzelf aan jullie zal voorstellen! Expressing-beauty hoopt op een hele lange, leuke samenwerking Vicky, welkom bij ons team!

Liefs,
Miranda

 

Hallo Allemaal!!

Mijn naam is Vicky, ik ben 18 jaar en woon in Utrecht.
Het liefst zing ik en stop dan ook veel tijd in het maken en schrijven van muziek.

Ik hou van alles wat met beauty te maken heeft, vandaar dat ik ook een kappersopleiding gevolgd heb en me veel bezig houd met haar en make-up.

Ook houd ik me graag bezig met het uittesten van producten en het zelf maken van maskertjes met verschillende producten die ik in huis heb.

Goedkope, goedwerkende beauty producten, daar kan je mij blij mee maken! Het lijkt mij dan ook geweldig om mijn kennis met jullie te delen en tips te geven op het gebied van mode & beauty. Hopend dat jullie hier wat aan hebben!

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in om te gaan bloggen!

Groetjes Vicky

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.