Gaia Orakel kaarten : Hoe kunnen ze je helpen?

Gaia Orakel kaarten : Hoe kunnen ze je helpen?

blog 020

Hoi allemaal!

Zoals jullie weten ben ik dol op orakelkaarten, waarzeggen, pendelen en ga zo maar door. Dit prachtige deck mag niet ontbreken in de collectie van een liefhebber. Gaia orakelkaarten geven je op een liefdevolle manier steun en begeleiding, en eventueel een mooi antwoord op je vraag. Nieuwsgierig geworden?

blog 019

De tekeningen op de kaarten zijn voor mij persoonlijk heel erg belangrijk. Als ik daar geen affiniteit mee voel, dan schaf ik ze niet aan. Kijk nou hoe prachtig de tekeningen op deze kaarten zijn! Ik “voel” als het ware gewoon echt de boodschap van elke identieke kaart, simpelweg door naar de afbeeldingen te kijken. Daarnaast staat er een korte uitleg onder en krijg je er een goede handleiding bij! Wat zegt de website over deze kaarten?

Het Gaia Orakel wil je de richting van de liefde wijzen, en je helpen de antwoorden te vinden die je zoekt. Heel lang geleden, werd een verblindend licht ontstoken, dat de geboorte van ons Universum aankondigde. De Tijd begon zijn eindeloze reis door de steeds groter wordende ruimte. Het eerdere Universum was slechts een zee van kleine, zwevende deeltjes. Het wiel van het leven was weliswaar onzichtbaar, maar volop in beweging. Na verloop van tijd ontsprong uit de zee van kleine deeltjes een zee van sterren. Deze gebeurtenis kondigde de geboorte aan van onze Aarde, die de naam Gaia draagt: een levende ademende entiteit, onze Godin, onze Moeder, en ons Spiegelbeeld. Het Gaia Orakel wil je de richting van de liefde wijzen, en je helpen de antwoorden te vinden die je zoekt. bron : Byangels.nl

blog 018

Ik hou van dit deck! Minpunten? Ik vind de kaarten wat te groot van formaat waardoor je ze niet echt lekker kunt schudden maar daar is dan ook alles qua minpunten mee gezegd. Ik vind het een aanrader voor iedereen die ook maar een spiritueel botje in zijn lijf heeft! Op de website van By Angels vindt je nog veel meer spiritueel prachtige dingen!

Liefs,
Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.