Orgonite Healing shop : Heling in zijn meest prachtige vormen!

Orgonite Healing shop : Heling in zijn meest prachtige vormen!

DSC_0081

Hoi allemaal,

Dit prachtige handgemaakte stuk is een heus helingswerkje. Maar wat is Orgonite? De website zegt:

Orgonite, soms ook wel orgone genoemd, is ontdekt in de jaren ’30 van de vorige eeuw door dr. Wilhelm Reich. Hij wilde de levensenergie, ook wel genaamd chi, ki, prana, orgone of orgon, bundelen en versterken. Inmiddels is het concept geperfectioneerd en geworden tot de huidige mix van kunsthars, edelstenen en mineralen, ijzerslijpschel en aluminiumslijpschel en koperdraad. De edelstenen genereren positieve orgon wat vervolgens versterkt wordt door de metalen. Doordat het kunsthars krimpt tijdens het maken ontstaat er een druk op de edelstenen zodat het piezo-effect ontstaat oftewel nulpunt energie (de oorsprongsenergie in de kosmos).

 •     Het zet negatieve energie om in positieve energie
 •     Het versterkt de kracht van de edelstenen die erin zitten 50 tot 1000 maal
 •     Orgonite werkt continu, u hoeft de orgonite nooit schoon te maken of te ontladen
 •     Het zuivert de atmosfeer en laad water energetisch op
 •     Vermindert de schadelijke effecten van mobiele en draadloze stralingsbronnen
 •     Inspireert en creëert een prettige sfeer en evenwichtige en gelukkige(re) stemmingen
 •     Het is vaak een remedie tegen slapeloosheid en psychische problemen
 •     Helpt mee bij het ontwaken en ontwikkelen van uw aangeboren spirituele zintuigen
 •     Ideaal om iemand die HSP is (hoog sensitief) af te schermen van prikkels

Iedere orgonite is handgemaakt. Ze worden door mijzelf gemaakt op een krachtplek in Haarlem en ik heb een ruime ervaring met spiritualiteit.
Tijdens het maken wordt er gekozen welke edelstenen erin gaan en worden de edelstenen opgeladen met specifieke energieën om de healingskracht nog sterker te maken. Dit resulteert in een extra sterke energie in de orgonites.

Voor iedereen bestaat de juiste orgonite om te helpen bij het transformatie proces. U kunt een orgonite op gevoel uitkiezen. U zult dan vaak automatisch de juiste orgonite pakken die bij uw proces zal helpen.

In principe is iedere orgonite werkzaam en zal het zijn zuiverende werk doen. Toch merken mensen vaak dat sommige orgonites veel krachtiger aanvoelen dan andere. Dit is ook te meten met een pendel, we meten dan de Bovis waarde, de energetische waarde. De grenswaarde tussen gezonde en ongezonde toestanden is vastgesteld op 6.500. Gezonde mensen hebben een waarde tussen 6.500 en 8.000. Waarden onder de 6.500 staan voor ongezonde systemen die energie aan hun omgeving onttrekken. Boven 13.500 Bovis wordt de krachtzone genoemd. Alle xlarge orgonites in de webshop hebben een hoge Bovis waarde van minimaal 800.000 Bovis waardoor de werking en kwaliteit gewaarborgd zijn. De minimale boviswaarde van de producten is rond de 500.000 Bovis.

Wat maakt de ene orgonite krachtiger dan een andere orgonite?

 •     Op welke plek het is gemaakt, orgonites gemaakt op krachtplekken zullen sterker werken

 •     De kwaliteit van de edelstenen

 •     De hoeveelheid edelstenen

 •     Of de edelstenen opgeladen zijn met extra helende energieen

 •     De spirituele kennis en het spirituele niveau van de maker

 •     De begeleiding en ondersteuning vanuit de kosmos tijdens het maken

bron : Orgonite Healing shop

orgonite1

Zoals jullie kunnen zien heeft de website heel erg veel te bieden en ik kan jullie zeggen: Mijn Orgonite Giza piramide xlarge ‘Energiezuivering Goud’, is echt schitterend!

DSC_0078

Met echt 24 karaats goud erin.

De orgonite Giza piramide xlarge is opgeladen met de energieën van zuiverheid. De gouden kleur heeft een zuiverende energetische werking. Het klaart de energie op. Maakt positief en vrolijk. Het transformeert negatieve energie naar een hoger trillingsgetal.

De orgonite piramide heeft zulke positieve energie bij zich dat deze piramide entiteiten verwijdert uit uw huis. Entiteiten en negatieve energieën gaan niet samen met deze hoge, zuivere energie. U zult merken dat uw huis rustiger aanvoelt en geen verstorende invloeden meer huisvest.

De edelsteen erin is bergkristal. Bergkristal heeft een pure en schoonmakende energie in zich. De steen werkt zuiverend, versterkend en revitaliserend. Het doet wat nodig is in een situatie. Het beschermt het aura tegen straling en zorgt dat het zelf genezend vermogen gestimuleerd wordt. Bergkristal lost energetische blokkades op. Het maakt u en uw omgeving harmonieus en liefdevol. Het versterkt tevens de werking van andere edelstenen.

Deze orgonite piramide is in de verhoudingen van de grote piramide van Giza. Het heeft de meest perfecte verhoudingen om de orgonite energie goed te laten doorstromen. De vorm zorgt dat deze orgonite piramide een soort antenne wordt die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De mooie energie harmoniseert en zorgt voor een verhoogde trillingsfrequentie.

De piramide zorgt voor een beter leefklimaat in huis waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 200 vierkante meter. De xlarge orgonite piramide is in normale omstandigheden voldoende om een woonhuis te beschermen bij elektrosmog, ook als u in een stadscentrum woont. U kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zoals een draadloze stralingsbron zetten. De negatieve energie zal getransformeerd worden. De boviswaarde is minimaal 800.000 Bovis, wat heel hoog is.

De basis is ongeveer 13 cm bij 13 cm, de hoogte is ongeveer 9 cm

De orgonites worden gemaakt op een krachtplek in Haarlem. Dit kunt u terug voelen in de stenen. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere orgonite is een uniek exemplaar en kan daarom iets afwijken van de foto. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit.

bron: Orgonite Healing shop

DSC_0082

Mijn dochter heeft hem nu op haar kamer staan en geniet er enorm van. Hij is zo mooi jongens!  Ik zou deze producten tekort doen als ik zelf maar het een en ander aan elkaar babbel, vandaar de content van de website die veel beter uitlegt hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Is het niet bijzonder? En hoe kies je de Orgonite die bij je past? Je kiest degene waar je een goed gevoel bij hebt. Je gaat uit van je intuïtie. Ik heb hier een heleboel prachtige voorbeelden die nog maar het tipje van de sluier vormen. Kijk even je ogen uit, alles is zo sparkly!

DSC06738-500x500 DSC04532-500x500 DSC05705-500x500 DSC00186-500x500 DSC01418-500x500 DSC06819 (Small)-500x500 DSC05774-500x500 DSC00602-500x500 DSC06728-500x500 DSC04562-500x500 DSC06168 (Small)-500x500 DSC05673-500x500

Nee echt mensen, het enige dat ik jullie met mijn hele hart aan kan raden is om zelf een kijkje te nemen op de Orgonite healing shop.  Het is amazing! Zo prachtig en met liefde gemaakt. Alles! Vooral even kijken hoor!

Liefs,
Miranda

rp_DSC_0281-1-281x500.jpg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.