Geef je ramen ook eens wat aandacht met raamfolie-sticker.nl

Geef je ramen ook eens wat aandacht met raamfolie-sticker.nl

folie1

Hoi allemaal.

De meesten van ons zijn veel bezig met het interieur. Een nieuw tafeltje hier, een nieuw stoeltje daar. Vergeet ook de grote schoonmaak niet! Maar hoe zit het met onze ramen? Ik heb een ontzettend mooie raamsticker van een dromenvanger op mijn raam. Hij is goud en met het juiste licht schijnt hij door mijn gordijnen. Het is prachtig! En er zijn nog veel meer stickers die een geweldige finishing touch kunnen geven aan je interieur, want daar horen de ramen immers ook bij!

Heel veel mensen hebben nog een groot raam in de deuren in hun huis. Soms een heel saai raam. Deze ornament raamsticker zou daar een hele decadente verandering in kunnen brengen! De kleur is ook aan te passen, dat maakt het nog leuker!

folie2

Maar laten we even naar wat meer stickers kijken en gebruik vooral je fantasie! Bij elke sticker zijn er echt heel veel kleurtjes mogelijk!

tak_vlinders_en_glazenpot palmboom boom_in_cirkel_3 zwanenmeer mooi_op_de_muur_2 woord_rock_met_plug_1 life_is_a_gamble2 always_dream_muursticker deco_spiraal_lampen dia_de_los_muertos_skull_keuze che elf_1 vier_cowboys_diepte elf_op_maan_met_sterren_1 lego_bouwvakker_1 folie7 folie6 folie5

Ik raad dit product aan omdat ik echt positief verrast was over het resultaat in mijn eigen woonkamer. In een ander artikel zal ik hem eens laten zien! Hij past helemaal bij me en zo kun je bij Raamfolie-sticker heel veel stickers personaliseren met bijvoorbeeld een eigen naam en geboortedatum. Ik zou zeggen, kijk even in de shop. Prijzen en afmetingen variëren. Ik kan de kleur goud echt aanraden.

Liefs,
Miranda

P.s. kijk wat ik met de YouCam Makeup app gemaakt heb! Blond staat me niet zo slecht als ik dacht. okee…rossig dan! (En ik zag er echt mega beroerd uit op de originele foto! wat een super leuke app!)

16711872_10212241911863992_2912460498397587177_n

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.