New in!!! Nieuwe telefoon : De Sony Xperia XA ULTRA White

New in!!! Nieuwe telefoon : De Sony Xperia XA ULTRA White

sonyultra

Hoi iedereen,

Een aantal maanden geleden liet in in een onverhoopt moment mijn smartphone op de grond vallen waarop er een gigantische barst in het touchscreen liep en er nog maar 1 helft wilde reageren. Vet balen, want daar maakte ik al mijn foto’s mee voor de blog. Als nood toestel had ik een Kazam Trooper 440L, maar deze heeft achter een 2 megapixel camera en voor een 0,2 megapixel camera. Geen blogmateriaal dus. De aller nieuwste telefoons hebben lang niet zo’n goede camera als de Xperia XA ULTRA, laat staan een even groot scherm. Want de kleinste tablet die er te koop is, is nog niet eens 2 inch groter dan deze telefoon. Benieuwd?

Ik zal jullie eerst even het verschil laten zien tussen mijn huidige, en nieuwe telefoon. (Die nog niet in gebruik is omdat ik mijn SIM kaart even van micro naar nano moet laten knippen). Deze foto heeft mijn liefje met haar Blackberry genomen ’s avonds, dus excuses voor de kwaliteit. Daar komt heel veel verandering in!

IMG_20170208_204516

Juist ja. En dan nu de specificaties zoals overgenomen van Coolblue:

Beknopte specificaties

Schermdiagonaal: 6 inch
Totale opslagcapaciteit: 16 GB
Versie Android:  6.0 Marshmallow
Aantal megapixels achterkant camera(‘s): 21,5 MP
Aantal megapixels voorkant camera (met flits) : 16 MP
RAM-geheugen: 3 GB

Bekijk alle specificaties

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.