Getting personal with Miranda : blog stress?

Getting personal with Miranda : blog stress?

Ik zit weer achter de pc. Net vers uit de douche en in plaats dat ik lekker nog een paar uurtjes op de bank ga hangen, zit ik alweer hier. Niet dat ik het erg vind. Maar mijn lichaam wel. Dat schreeuwt dat ik nu wel even genoeg aan de website heb gewerkt en dat het tijd is om eventjes bij te slapen. Dat is het met mij , ik kan echt al mijn passie op 1 hobby storten en daarin helemaal op gaan! Ik vind het ook super leuk! Ik kan uren bezig zijn met researchen en mooie afbeeldingen zoeken, artikelen bedenken, brainstormen over wat ik jullie nou graag voor adviezen mee wil geven. En ook wil ik de site aantrekkelijk maken om op te kijken. Alle “deadlines” die ik gesteld had voor mijzelf, die zijn gehaald. Dus waarom niet even relaxen?

De beginnende bloggers onder ons kennen het vast. Het moment dat jij jouw blog gaat vergelijken met dat van 30 anderen en dan in de stress schiet omdat in jouw beleving hun websites en artikelen er veel beter uit zien dan de jouwe. Dat de meesten van hen al langer dan twee jaar bloggen, valt je niet eens op.

Ik wil geen copy cat zijn. Maar een uniek artikel bedenken is zo simpel nog niet. Hoe vaak ik wel niet op een ander beautyblog was en dacht : ” okee….dat artikel kan ik dus skippen want die is er al!”…maar dan kun je alles wel skippen.

Moeilijke materie, dit bloggen. Het ziet er doodsimpel uit maar wanneer je serieus bent wordt het andere koek!

Ik hou van schrijven. Schrijven dat is mijn ding. Al vanaf dat ik 7 jaar oud was hield ik dagboeken bij en toen ik 11 was begon ik met het maken van gedichten. Ongeveer rond de tijd dat ik expressing-beauty begonnen ben, begon ik ook met bloggen op mijn andere website, Allure by Mickey. Ik wilde mijn wat zwaardere levenservaringen en meningen die weinig met beauty te maken hebben loskoppelen van expressing-beauty.  Maar wellicht vinden jullie het leuk om eens te kijken. Momenteel bied ik mij ook aan als gastblogger bij andere blogs. Ik wil altijd wel schrijven.

Ik focus mij met liefde op expressing-beauty. De blog stress zal ik voor lief nemen haha! Het zal op een dag allemaal als “vanzelf” gaan en gelukkig heb ik nog twee geweldige meiden die helpen met de site! Met een beetje geluk zijn het er binnenkort 3.

De conclusie is, alle tijd die ik in expressing-beauty stop, is omdat ik graag wil dat jullie net zo graag op deze website komen als ik…alles voor onze volgers!

 

Hoe hebben jullie de beginperiode van jullie blog ervaren? Of ervaren jullie die nu? Wat is de reden dat jullie schrijven?

Hopelijk tot snel!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.