Ooh la lips! Lip-log NYC en Etos

Ooh la lips! Lip-log NYC en Etos

 

Hoi allemaal!

Vandaag wil ik graag 3 lip producten met jullie behandelen die ik onlangs heb aangeschaft. Een lipstick , een lippenbalsem en een lipgloss! 

Laten we beginnen met deze schitterende dieproze lipstick van NYC!

Ten eerste kan ik wel zeggen dat ik dit een hele mooie verpakking vind, het zwart met zilver en transparant trekt het oog echt aan! Deze kleur lipstick is uitermate geschikt voor wat je ook wilt doen! Mooi bij donkere outfits vooral! Hij is lekker glimmerig en opvallend!

Ik kon dit plaatje gewoon niet laten liggen! Deze lipstick kost 3 euro en ik heb hem gekocht bij de Kruidvat.

 

Dan verder naar iets waarover ik goede verhalen gehoord heb : de Applelicious glossy lipbalm van NYC. Ik nam het kleurtje nummer 353 mee en die heet ‘pink lady’ .

 

Vooral omdat gebruiksters ervan zeiden dat hij zo heerlijk naar echte appeltjes smaakt, werd ik nieuwsgierig! En het klopt, hij ruikt lekker zoet en smaakt ook lekker naar appeltjes. De balsem is niet zo heftig als een lipstick. Het geeft wel iets kleur af maar is uitermate geschikt voor de hele dag. Mijn lippen voelen haast een beetje fluweel-achtig van deze balsem, hij maakt je lippen echt lekker zacht!

Deze balsem is een echte aanrader!  Hij kost 2.80 euro en ik kocht hem bij de Kruidvat.

 

Als laatste een schitterende lipgloss van Etos die mij weken geleden al was opgevallen, maar die ik nog niet had meegenomen! Ik moet er even bij zeggen dat Etos deze potjes af plakt met plakband en ik die kleverige strook er helaas niet meer af kreeg. Die is dus wel te zien op de foto, maar dat moet dan maar even! Ik snap waarom ze het doen want klanten hebben nogal de neiging om alles maar als tester te gebruiken en op deze manier wordt dit natuurlijk wel voorkomen!

 

Wat wilde ik deze lipgloss graag hebben zeg!! Hij heeft echt een hele bijzondere, diep rood/roze kleur. Een unieke kleur, en die zie je niet vaak! Er zitten heerlijk veel glimmende bestanddelen in! Wat is dit een prachtig product!

 

Mijn advies is wel om voor deze gloss een kwastje of een oude lipgloss – applicator te gebruiken en niet je vingers. Ik heb hem net met mijn vingers op mijn hand aangebracht en dat smeerde echt enorm want het is een vrij vloeibare substantie. Ook moet ik eerlijk zeggen dat hij niet lekker smaakt! Heel chemisch. Daar moet je wel tegen kunnen. Maar mij maakt het niet uit want de kleur maakt alles weer goed!

Deze gloss was 4.06 euro en kocht ik bij de Etos.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van dit artikel, ik heb er in elk geval weer wat mooie lip producten bij!

Wat is jullie favoriete kleur en lip product?

 

 

8 gedachten over “Ooh la lips! Lip-log NYC en Etos

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.