Gezichtsverzorging Met Olijf : Hydraterende en Matterende crème

Gezichtsverzorging Met Olijf : Hydraterende en Matterende crème

DSC_0127

Verzorgingsproducten met lekker veel natuurlijke bestanddelen, daar heeft MetOlijf.nl wel wat producten voor! Ik test voor jullie een matterende dagcrème, die ik echt adoreer omdat ik geen foundation-meisje ben, en het toch wel fijn vind als mijn oneffenheden wat gecamoufleerd worden! Daarnaast test ik een rijke hydraterende crème, en ook die verslind ik! Potjes dagcrème jaag ik erdoorheen als tandpasta. Je huid hydrateren is heel belangrijk, ook om veroudering tegen te gaan!

DSC_0128DSC_0131

De rich hydrating cream kost 14.95 euro en is een dikke crème die ik zelf zou gebruiken na bijvoorbeeld veel blootstelling aan weer en wind. Hij is fijn, smeert lekker uit en trekt snel in! Een mooie toevoeging aan de dagelijkse routine!

Maar de matterende crème (zelfde prijs)  is met zijn werking en lekkere geur toch wel het klapstuk! Om jullie te laten zien dat hij echt werkt, heb ik mijn hand waar nog sporen van lipstick swatches op zaten, zo gelaten, en de crème eroverheen gesmeerd zodat jullie kunnen zien dat hij echt werkt! Verwacht geen wonderen, daarvoor zul je een foundation moeten gebruiken, maar ach, zo’n matterende crème kan je ook weer wat jonger laten lijken en frisser!

DSC_0129

DSC_0133DSC_0134 DSC_0138

 

Ja! Hier hou ik van! Dit is nou een product waar niet alleen maar grootspraak omheen gedaan wordt, maar die ook echt werkt! I love it en op normale dagen (haast dagen) ga ik deze zeker dagelijks gebruiken! Neem vooral een kijkje in de webshop voor mee heerlijke en goede producten!

DSC_0265

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.