Voel je goed met Aloë Vera!

Voel je goed met Aloë Vera!

DSC_0635

Hoi iedereen,

Via Schoonheidswinkel.nl kwam ik op deze Aloë Vera producten van het verzorgingsmerk LR. Ik testte een lippenbalsem, en een gel cream die inmiddels tot mijn dagelijkse verzorging behoord. Hij is erg verfrissend!

DSC_0647 DSC_0644 DSC_0641

Mijn excuses voor de belabberde foto’s! Ik weet niet wat mijn camera had die dag maar we moeten het er maar eventjes mee doen!

De lippen balsem is lekker zacht en heeft echt dat fijne Aloë smaakje. Een heel klein beetje maar, maar dat vind ik toch fijner dan bijvoorbeeld een lippen balsem van een smakeloze, pure kokos olie!

De gezichtsgel is echt superfijn! Het is een soort dik serum dat heel erg verfrissend is en ideaal om mee wakker te worden, of straks op een warme zomerdag je huid aan het einde van de dag even goed na te verzorgen. Het derde bestanddeel is echter alcohol, en dit ruik je ook als je hem opbrengt. Normaal zou je je dan zorgen maken over uitdroging, maar dat is nu niet het geval omdat er zoveel verzorgende bestanddelen in zitten dat het de huid niet uitdroogt!

Zijn jullie benieuwd naar andere Aloë Vera producten, die sowieso een goede bijdrage hebben aan de verzorging van je huid? Kijk dan even hier!

DSC_0012

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.