Gifts from the Garden of Eden

Gifts from the Garden of Eden

DSC_0188

Hoi allemaal,

Vandaag review ik een body scrub van Gifts from the garden of Eden. Onder het mom van “Het is leuker te geven dan te ontvangen” worden hier de meest lekker body goodies gemaakt, waar de scrub met stip bovenaan staat. Dit is hoe de eigenaresse zichzelf wilde voorstellen:

“Gifts From The Garden Of Eden” is de naam en de visie van mijn bedrijfsconcept. Begin dit jaar ben ik officiëel begonnen na 10 jaar inspiratie met diverse cadeau producten voor allerlei gelegenheden voor de kerk, familie en vrienden. Zo was mijn passie begonnen…

Ik focus me nu voornamelijk op handgemaakte sugar body scrub met 100% natuurlijke ingrediënten. Maar regelmatig krijg ik ook diverse opdrachten/projecten voor allerlei gelegenheden variërend van een enkele tot 30-50 exemplaren. Mijn missie is om cadeau’s te creëren die ervoor zorgen dat vrouwen en meisjes zich in alle omstandigheden speciaal, uniek en geliefd voelen. En omdat mijn slogan luidt “It is more blessed to give than to receive “ in Handelingen 20:35,  schuilt ook achter ieder cadeau van de “Gifts From The Garden Of Eden” een mooie boodschap: Alles draait om Liefde en Geven!

DSC_0187 DSC_0184 DSC_0185 DSC_0191 DSC_0192

Het is een dikke scrub, besprenkeld met dat waar een wannabe-eenhoorn als ik het meest van houdt : glitter! De geur van deze limited edition is heerlijk!

– De geur is geïnspireerd op Victoria Secret’s Lovespell. Het is een heerlijke geur, een melange
van fruitige, zoete noten van de Italiaanse bergamot, perzik en aardbei
vermengd met appelbloesem, Afrikaans Tamarind en een vleugje roos.
– Ingrediënten: suiker, cocos olie, avocado olie, almond olie, shea boter, vitamine E, geurolie, jojoba korrel en cosmetische glitters. 100%
natuurlijke en geen conserveermiddelen toegevoegd.

– Inhoud: 200ml
– Prijs: € 16,99 (incl. BTW)

DSC_0178DSC_0179DSC_0180DSC_0181DSC_0182

De scrub wordt keurig verpakt in een weckpot en geleverd met een schattig houten lepeltje zodat er geen water bij hoeft te komen, en een scrub handschoen. Over het algemeen heb ik maar 1 minpuntje die volgt na het pluspuntje. Dit is qua olie een hele rijke substantie. Je hoeft je na gebruik niet meer in te smeren met een lotion. MAAR, dat maakt het ook des te moeilijker om de scrubdeeltjes van je af te spoelen. Verder top! Prijs en kwaliteits-verhouding helemaal goed! Dit is een leuk cadeau voor jezelf, maar ook voor iemand anders. Kijk op de facebook pagina naar meer van deze ambachtelijk gemaakte huidproducten!

Liefs,

Miranda

1459266167784

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.