Glitter Glow peel off masker van Dr. van der Hoog

Glitter Glow peel off masker van Dr. van der Hoog

Hallo lieve allemaal!

Dit masker heb ik voor de tweede keer aangeschaft! Ik ben sowieso gek op maskertjes. Het is echt even een relax momentje voor jezelf en een goed excuus om je gezicht eens lekker te verwennen! Peel off maskertjes zijn nog beter vind ik, want die geven minder troep en je hoeft minder moeite te doen om ze eraf te halen. Nieuwsgierig? Lees dan even verder!

De naam doet het al vermoeden: er zit een shimmertje in deze substantie. Ik kreeg het helaas niet erg mooi op de foto maar ik denk dat het wel een beetje te zien is.

Deze shimmer zie je na het masker niet terug op je gezicht. Hoe werkt dit masker?

Nou! Gaan we doen! Het opbrengen gaat lekker makkelijk, wel is het een hele kleverige substantie dus dat kan voor wat troep zorgen. Na een minuutje of 20 is hij opgedroogd en kun je hem eraf gaan trekken.

Hij ruikt trouwens heel erg “aqua”, een beetje mannelijk. Ik vind dat niet storend ! Ik houd van de geur van mannen producten haha!

Nadat het masker eraf is kun je eventuele resten even wegspoelen of met een nat doekje van je gezicht halen. Ik kies ervoor om daarna even een crème op mijn gezicht te doen! En klaar is kees! Of euhm…Miranda, in dit geval!

Er zijn 4 varianten van deze aparte maskers van Dr. van der Hoog.  Ze kosten 1.79 euro en daarvoor heb je er 2, want er zitten er 2 in 1 verpakking!

Heb jij al een funmasker geprobeerd van deze reeks, en hoe beviel deze?

 

 

3 gedachten over “Glitter Glow peel off masker van Dr. van der Hoog

 1. hoi

  ik heb 2 vraagjes

  -waar krijg je deze
  -welke vind je het fijnste van de 4 soorten

  liefs gaat je nicks aan.

  1. Deze maskers zijn in de meeste grote drogisterijen verkrijgbaar (denk aan Kruidvat, Etos etc…) en ik vind deze het fijnste omdat ik het liefste een peel off masker gebruik

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.