Mandarin Citrus Zest body splash van H&M

Mandarin Citrus Zest body splash van H&M

 

Hoi allemaal!

Met, hopelijk, het warme weer op komst is er niets meer lekker dan wat verfrissende producten in je badkamer of je tas te hebben. De zogeheten “body splashes” zijn populaire verfrissers. Eigenlijk water met een geurtje zeg ik altijd! Toen ik deze body splash zag bij de H&M moest ik hem wel mee nemen!

De body splash ruikt inderdaad lekker naar verschillende citrus elementen! Dat ik nu echt mandarijn eruit kan halen, nee. Maar dat maakt mij in elk geval niets uit want alsnog ruikt hij erg fris. Er komt voldoende uit de flacon bij het spuiten wat ook fijn is. Soms heb je een body splash waar haast niets uit komt, en dat is erg irritant! Deze doet het erg goed!

Dit was een korte review. Even omdat ik enthousiast ben over dit product en ik hoop zoooo erg dat het binnenkort iets beter weer wordt! Jullie ook? Ik vond het een sombere mei, dit jaar! Ik zou zeggen, op naar juni! Deze body splash is te koop voor……

Hij is ook online bij de H&M store te koop, klik hier om naar deze body splash te gaan.

Gebruiken jullie ook body splash /body mist? Ik heb er zelf nog 1 van Blond Amsterdam met granaatappel, ook erg lekker!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.