Het haarverf experiment! Twee kleuren mengen, zal dat lukken?

Het haarverf experiment! Twee kleuren mengen, zal dat lukken?

DSC_0161

Hoi allemaal,

Zoals ik jullie laatste vertelde verf ik mijn haren vaak en vind ik het leuk om te experimenteren met verschillende kleuren. Mijn vorige haarkleur bereikte ik door paars over rood te doen. Mijn haar behoeft vaak een “opleving” , omdat ik veel anti roos shampoo gebruik en daardoor al gauw weer een doffe kleur heb! Echter, ik ben een ongeduldig vrouwke en had ECHT geen zin om mijn haren eerst weer rood te maken en daarna paars. Waarom kan het niet tegelijk? Kruidvat had hun eigen huismerk haarverf in de aanbieding deze week en ik sloeg mijn slag! Benieuwd of het lukte?

Zo was mijn haarkleur vanmorgen. Niks mis mee op zich, maar ik hou toch van wat feller!

haar2

Dus, aan de slag!

En 1 groot minpunt aan de haarverf van Kruidvat is dat de substantie echt heel erg dun is! Ik had van elke kleur de helft in mijn haren, dus gewoon 1 flesje en het droop van mijn handen tijdens het aanbrengen en het liep van mijn armen na het aanbrengen! FAIL KRUIDVAT!

DSC_0163 verf1Ik heb veel van de vlekken op mijn arm helaas nog niet weg gekregen! Wat is nou de bedoeling? Nou het moet een soort oranje/rood zijn met een paarse gloed. Is dat gelukt? JA! En dat voor maar 8 euro deze week haha!

DSC_0176

Hier was het nog niet helemaal droog. Ik ben er later nog even met de stijltang overheen gegaan, want mijn haar heeft net die vervelende lengte waar het heel lelijk 50’s achtig gaat krullen op je schouders!

DSC_0322 DSC_0196

Ik ben weer happy! Op de meeste van mijn foto’s lijkt mijn haar gewoon heel donker maar het is in het zonlicht echt een hele gave kleur! Mengen kan dus!

DSC_0265

 

2 gedachten over “Het haarverf experiment! Twee kleuren mengen, zal dat lukken?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.