House make-over, een baan zoeken, birthdays and dreamcatchers: What have I been up to?

House make-over, een baan zoeken, birthdays and dreamcatchers: What have I been up to?

 

 

kidsHoi iedereen!

Long time no see! Dat klopt. Inmiddels is mijn hele gezin, inclusief mijn vriendin, weer een jaartje ouder. Mijn mooie kinderen zijn nu zowaar zeven en negen jaar oud! Wauw! En ik…ahum..acht…en..kuch…twintig. Wat heb ik allemaal gedaan de laatste tijd, en wat ga ik de komende tijd allemaal doen? Lees het hier!

DSC_0209

Begin juni ben ik begonnen met de make-over van mijn huis. Het is nog niet helemaal af, dus foto’s moeten nog heel even wachten! Het was , zover als we nu al zijn, een hels karwei. haha! Het meeste schilderwerk is af op de kinderkamers na. Dus dat gaan we volgend jaar doen, en in de tussentijd verder met het vervangen van de meubels en de vloeren! Er is enorm veel kleur, zo zijn de gang en het toilet lichtpaars, de keuken roze , de slaapkamer heeft een beach thema in het lichtblauw met heus foto behang van een prachtig strand op 1 muur, en in de woonkamer is 1 muur grijs, 1 muur diep paars en heb ik 1 muur behangen met houtjes-patroon behang. De deurposten en kozijnen zijn wit (zwart in de keuken), en de deuren grijs en wit. Twee kasten heb ik ook in die kleur geschilderd. Het is even iets compleet anders dan wat ik had, maar het schreeuwt wel echt wie ik ben haha!

DSC_0136

En uiteraard is de zomervakantie het perfecte excuus om leuke dingen te doen met de kinderen! Ook zijn zij twee weken naar Engeland geweest dit jaar en hebben het daar hartstikke naar hun zin gehad!

Hoe gaat het met mij?

Ik ga een grote stap nemen in mijn leven.

Looking-for-a-job-online

Nu zullen de meesten van jullie denken dat werken de normaalste zaak van de wereld is. Maar voor mij is het tien jaar geleden dat ik een betaalde baan had. Ik ben namelijk afgekeurd. Maar in de tussentijd heb ik wel mijn passies als schrijven en bloggen gevolgd en durf ik Expressing-Beauty na een samenwerking met meer dan 60 bedrijven en particulieren best een baan te noemen. Maar nu ben ik met behulp van een coach op zoek naar echt betaald werk. En dat vind ik erg spannend! I’ll keep you posted!

88092563_ks6xdbey_c

Ik had echt een nieuwe hobby nodig. Heel hard! Ik handwerk graag, of het nu schilderen is, poppenmeubels pimpen, kussentjes naaien, ga zo maar door. Op dit moment ben ik me aan het focussen op dreamcatchers, oftewel dromenvangers. Ik kwam op het idee omdat een kennis van mij prachtige dromenvangers maakt en verkoopt op www.maaneschijn.nl.
Uiteraard wil ik geen exacte copycat worden van wat zij doet, maar het is goed om wel te oefenen op die manier. Op Pinterest heb ik tal van ideeën gevonden van heel aparte kunstwerken die ik zeker wil proberen te gaan maken, en daarop volgt het exciting news: als ik er genoeg heb gemaakt, komt er zeer zeker een webshop online. Dit zijn de vier simpele die ik als oefening gemaakt heb.

1439550435505

1439582895224

Er gaat in zo’n klein ding al vier tot zes uur werk zitten, voornamelijk door het kralen rijgen, Nu ben ik er 1 aan het maken die groter en nog mooier is. Deze is nog niet af maar het schept een beeld!

DSC_0283Hier komt nog veel meer aan te hangen. Maar ik zit bomvol ideeën en ik zal niet alleen dromenvangers gaan verkopen in mijn toekomstige shop. Ik hou jullie op de hoogte!

DSC_0246 DSC_0245

Voor ik het vergeet, ik verkoop deze nieuwe microfoon. Zingen is leuk, maar dit was een impulsaankoop die ik niet binnen twee weken terug heb gebracht naar Media Markt. Splinternieuw en met een extra plug waardoor hij direct in de pc kan, Heb je interesse, stuur dan een mail naar [email protected]. Al met al was hij 90 euro (bon is aanwezig), maar hij mag weg voor minder want ik heb er toch niks aan, en iemand anders is er misschien weer heel erg blij mee!

Ook Expressing-Beauty wil ik nu heel graag weer gaan oppakken, maar alles kost tijd. De dromenvangers maken kost tijd, een baan zoeken kost tijd…ik hoop dat ik twee keer per week een leuk artikeltje kan maken voor jullie!

Nog 1 foto van mijn mooie kroost! Ik ben immers een trotse mama en zou wel plakboeken vol op de blog willen gooien, haha.

11209368_10207268862980878_8439456143926450333_n

 

I’m keeping busy! Ik ga binnenkort weer bedrijven benaderen, oude samenwerkingen nieuw leven in blazen en bezig met mijn bedrijfje! En natuurlijk hoop ik binnenkort te kunnen zeggen dat ik een baan heb! Dat zou mij in elk geval heel erg trots maken!

liefs

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.