How to get ready to go out in ten minutes! By Miranda

How to get ready to go out in ten minutes! By Miranda

MyCollage_0

Ja, jullie zien het goed en herkennen het misschien wel, de gezichten die je trekt als je net lekker op de bank in je pyama een fantastische film aan het kijken bent, en je wordt gebelt door een goede vriend of vriendin of je pleaaaase , please, please,…nog EVEN mee de stad in gaat. Vaak is het dan al laat en heb je misschien een kwartier om je om te kleden en op te maken voordat je lopend, met de bus, op de fiets of met de auto of taxi de stad in gaat. Wat kun je dan doen? Lees verder!

photo_collage12

Allereerst, ladies…als je uitgaat, en dan bedoel ik ’s nachts, hoef je ECHT GEEN FOUNDATION OP! In de donkere belichting, blacklights, discolichten en wat dan al niet meer gaat het NIEMAND opvallen dat je geen foundation op hebt dus, skip dat als je enorme haast hebt!

Doe altijd als eerste je haar! Ik koos ervoor om het wat volume te geven met foam.

Nog een tip, gebruik een lip potlood om de illusie van een matte lipstick te creëren. Hij blijft langer zitten en neemt minder ruimte in je tas in dan een lipstick. Maar zie het plaatje rechts onderin, een lipgloss is ook prima!

Wat je nu gaat doen is spelen met kleuren! Ik koos voor zilver, daaroverheen blauw, en daar gedeeltelijk overheen en in de crease een goudkleur. Onder mijn ogen bracht ik een lichtblauwe eyeliner aan. Ik heb het afgemaakt door mijn wenkbrauwen te doen, te dealen met een beetje haarlak (ja, daar blijven ze echt van in model), een beetje blush en mascara op te doen en out the door!

DSC_0502

Tien minuten, en je ziet er toch leuk uit zonder je routine van 30/45 minuten toe te moeten passen!

liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.