How to pull off a black lipstick by Golden Rose en een gastvlog

How to pull off a black lipstick by Golden Rose en een gastvlog

DSC_0036

 

Hoi allemaal!

Een zwarte lipstick. Hoe maak je daar een look mee?? Toen ik enkel de verpakking zag dacht ik aan een mooie roze lipstick maar Golden Rose wil kennelijk dat ik mezelf een beetje uitdaag. Ik heb er zeker weten een look mee gemaakt en mijn gast vlogger van vandaag ook. Het is een hele rare snuiter, daarvoor alvast mijn excuses!

DSC_0035

 

Kom maar op! Ik kan je aan!

DSC_0120 DSC_0113

Zou ik in de winkel snel voor een zwarte lipstick kiezen? Nee. Maar nu ik hem eenmaal heb denk ik dat het een hele leuke trend kan worden. Ik had nummer 33 : Black. Maar je kunt hier kijken naar de andere kleurtjes. Nu is het tijd voor mijn gastblogger. Enigszins een asociaal mens, want ze heeft zichzelf niet eens voorgesteld. Hier komt Kiki met haar mening over de lipstick (en een boel meer want ze blijft maar praten en praten pffff)

Liefs,
Miranda (en Kiki)

DSC_0166

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.