How to rock a purple lipstick, and can I ? By Miranda

How to rock a purple lipstick, and can I ? By Miranda

DSC_0569

Wat doe je als je een paarse lipstick ziet? In mijn geval twee dingen : Terugdenken aan de 90’s en te nieuwsgierig zijn wat je ermee kan doen, om hem niet mee te nemen. Samen met een oogschaduw potlood van Miss Sporty in de kleur 170, een paars oogpotlood van Etos, een mooie highlighter en oogschaduw basis van Lavera en wat zwarte oogschaduw uit mijn stash maak ik hier een look van!

Als basis vermeng ik eerst mijn foundation met wat Zwitsal crème, ik ben geen fan van foundations en zo voel ik me toch niet helemaal geplamuurd! Daarna doe ik mijn wenkbrauwen en wangen. En dan gaan we maar aan de slag. De look waar het allemaal om draait is deze lipstick van Catrice, nummer 140 “Meet Violeta”.

DSC_0576

Ik moet zeggen dat ik hem, eenmaal op mijn lippen, toch wat meer naar het roze vind neigen. Goed, van Lavera ontving ik een oogschaduw basis en een oogschaduw die ik persoonlijk erg mooi vindt als highlighter, omdat hij erg shiny is maar ook erg licht!

DSC_0579

De kleur heet Exotic Khaki, maar hij is meer een champagne/goud kleur. Je kunt deze oogschaduw zowel nat als droog aanbrengen. Nat vermoedt ik dat hij echt schitterend is, maar ik heb hem nu dus droog gebruikt onder mijn wenkbrauwen tot mijn crease!

DSC_0585

Nu de hamvraag: Kan ik een paars/roze lipstick rocken? Ik twijfel nog, maar dit is mijn look geworden!

paars3 paars2 paars1

Euhhhh…ja. Nee. Ik weet zeker dat dit iemand helemaal geweldig gaat staan, maar ik hou het maar bij de rood tinten! Hahaha, maar, it was worth the try!

DSC_0012

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.