Quick tip : Lipliners als lipstick gebruiken!

Quick tip : Lipliners als lipstick gebruiken!

DSC_0558

Jullie konden het al eerder lezen, ik gebruik vaak lipliners om mijn hele lippen mee in te kleuren. Waarom? Lipliners zijn vaak veel beter gepigmenteerd dan een ordinaire lipstick en blijven langer zitten. Ik vind het gevoel van een dikke laag op mijn lippen gewoon niet fijn! Ook moet je lipsticks om de haverklap bijwerken. Heb je een goede lipliner, dan is dit veel minder werk! Als jullie verder klikken swatch ik een liner van Etos, Catrice en van Essence!

DSC_0561

De Etos lipliner is erg droog en stroef. Die moet ik helaas afraden. Die van Catrice en Essence zijn lekker zacht en amazing! Ik ben gek op de kleur! Ook is het een leuke bijkomstigheid dat je bij het inkleuren van je lippen met potlood nog  kunt kiezen uit een matte look, of er een glossy look van wilt maken door er een lipgloss overheen te doen! Voor mensen met moeilijke lippen zoals ik (onderlip groter dan bovenlip) , is lipstick bijwerken altijd een ramp! Het loopt uit, wij kunnen niet even onze lippen over elkaar schuiven om het goed te verdelen zonder eruit te zien als een clown, drama! Maar met een potlood kun je snel en precies bijwerken, waar en wanneer je maar wilt!

DSC_0185

O en niet te vergeten is een lip potlood vaak erg budget proof! En daar houden we van! Althans, IK wel! Goede tip?

MIRANDA

 

2 gedachten over “Quick tip : Lipliners als lipstick gebruiken!

  1. Ziet er goed uit. Die van Etos lijkt me inderdaad niet prettig, maar dat ben ik gewend van Etos make-up. Heb meerdere producten van Etos uitgeprobeerd (oogschaduw, crème oogschaduw, blush, concealer) maar geen enkel product maakte me ook maar een beetje tevreden. Met stappen of etentjes gebruik ik ook vaak lipliners om mijn hele lippen mee in te kleuren en soms nog een beetje licht “bij deppen” met een lipstick zodat je lippen iets voller lijken en je gewoon kunt eten en drinken en minder vaak hoeft bij te werken.

    1. Gelijk heb je! De make up van de Etos is niet per definitie allemaal slecht , maar komt soms met een gebruiksaanwijzing. De primers zijn ontzettend fijn las ik bij Tim (www.everythingtim.nl) , en ik gebruik zelf de lipsticks en baked oogschaduws (die je heel goed nat kunt aanbrengen), en de blushes, en het wenkbrauw setje en ga zo maar door. Ik vind Etos toch beter dan Essence in veel opzichten…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.