Huidverzorging in de winter by Sita

Huidverzorging in de winter by Sita


11
Lieve lezers,

Brrr it’s getting cold outside.. dus vandaar dat ik een aantal handige tips heb gevonden hoe je je huid in deze tijd van het jaar het beste kan verzorgen.

Nu het buiten kouder wordt kan je wat meer last krijgen van je huid. De kou, wind, centrale verwarming en de bijbehorende temperatuurswisselingen zorgen ervoor dat je huid eerder uitdroogt. Zelfs als je normaal gesproken nooit last van je huid hebt kan het zijn dat je in de winter letterlijk minder goed in je vel zit!

Lees verder om zo de handige tips te lezen zodat je huid prettiger de winter doorkomt.

1. Hoe verleidelijk het ook is om je koude lijf lekker warm te douchen of in een heerlijk warm bad te stappen… Niet doen! Je huid droogt extra uit wanneer je haar aan hogere temperaturen bloot stelt. Zet de warme kraan dus niet te ver open.

2. Hydrateren! Als je ervoor zorgt dat je huid zo min mogelijk uitdroogt heb je minder last van schilfertjes, jeuk en rode vlekken.

3. Eet en drink goed en gezond! Het klinkt misschien raar, maar als je voldoende water drinkt, veel groente en fruit eet is je huid hier blij mee. Misschien denk je dat je in de winter wat minder behoefte hebt aan vocht, maar dat is niet waar.

4. Verwen je huid eens per week met een heerlijke behandeling. Trakteer haar op een vers gezichtsmasker, een zachte reiniger, een toner en een moisturizer.

Ik denk dat jullie met deze tips de winter wel doorkomen! Als jullie zelf nog handige tips hebben, dan hoor ik dat graag van je! Zo kunnen wij elkaar deze winter helpen.

Expressing Beauty

2 gedachten over “Huidverzorging in de winter by Sita

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.