Huiselijke aanraders by Miranda

Huiselijke aanraders by Miranda

015

 

Hoi allemaal!

Omdat ik het erg belangrijk vind om ook andere producten te behandelen dan cosmetica en verzorgingsproducten, wil ik van de gelegenheid gebruik maken om lekkere huiselijke producten aan te raden! Kijken jullie mee?

019

 

De winnaars uit de Robijn Creations wedstrijd zijn gekozen en daar zijn drie heerlijke wasverzachters uit voortgekomen! Naast de twee die ik gekozen heb is er ook nog een Magnolia en Kokos variant. Ik koos voor ‘ Hibiscus en kersen’ en ‘ Waterlelie en peer’ . Hibiscus en kersen is wat mij betreft het aller lekkerst! Het ruikt zwoel en toch zoet. En vooral lekker sterk! Naar kersensnoepjes en bloemen met een vleugje sensualiteit. I absolutely love this one most! Waterlelie en peer ruikt ook heel zoet, maar heeft ook iets sportiefs. Hij doet me denken aan een Adidas geurtje. Wederom erg lekker en ik kan deze twee ook ten zeerste aanraden. Ik koop ze altijd met korting bij de Kruidvat. Ze zijn vaak met korting te verkrijgen en daarom verschilt de prijs nogal.

Het volgende dat ik absoluut geweldig vind is de limited editions lijn in de geur ‘Blackberry Frost’ van Brise. Ik ben gek op bessen geurtjes en geurkaarsen dus in combinatie, in een mooie voordeelverpakking kan ik er geen nee tegen zeggen! 020

Deze cadeau verpakking was afgeprijsd naar 5,00 euro. Daarvoor krijg je twee heerlijke Blackberry Frost geurkaarsen! Deze geur doet me ook werkelijk meteen denken aan een lekkere bessentaart. Ook denk ik toch een vleugje kaneel te ruiken. Heerlijk! Echt WAT een lekkere geur! En ook de glazen potjes waarin ze zitten zijn weer erg mooi!

022

 

Zoals jullie misschien wel merken heb ik het bonnetje per ongeluk vergeten te bewaren, oops! Maar de prijzen van al deze producten zullen normaal om en nabij de 4,00 euro per stuk liggen. Zeker de moeite waard!

WAT ZIJN JULLIE FAVORIETE HUISELIJKE PRODUCTEN?

liefs1

Eén gedachte over “Huiselijke aanraders by Miranda

  1. O dat zijn echt allemaal producten met een heerlijke geur !! Ik gebruik koop best vaak geurkaarsen van de Primark, heerlijk !! Verder gebruik ik voor mijn kleding heel vaak de Robijn kleding spray , echt een aanrader !! Btw leuke blog heb je . Liefs, Sara

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.