New in : Maak kennis met Silver and more + look by Miranda

New in : Maak kennis met Silver and more + look by Miranda

243

 

Hey allemaal!

Je houdt van sieraden, en van make up, wat zoek je dan? Juist! Een webshop die het allebei verkoopt. Bij Silver and More worden verzilverde sieraden , gewone sieraden en cosmetica verkocht. Ik heb het een en ander uit de webshop te showen, plus een look die ik gemaakt heb met de make up. Kijken jullie mee? 

Allereerst dit mooie oogschaduw kwartet van Fogan cosmetics. Echte mooie herfstkleuren!

130

 

Echt natuurlijke kleurtjes! En nog leuker om te weten : dit kwartet is in meerdere kleuren verkrijgbaar en kost maar 1,75 euro! Je kunt hem hier in de webshop vinden. Ik heb er een look mee gemaakt samen met de andere producten die ik op het einde zal laten zien. Ik hou het nog even spannend!

Tevens ontving ik een mascara van Fogan die echt in een prachtige verpakking zit!

silver2

 

250

 

Deze mascara kost 2,95 euro en kun je hier kopen. Het borsteltje werkt heel fijn! Maar de verpakking vind ik het mooist haha!

Ook zat er een Fogan eyeliner in mijn pakketje waar ik erg blij verrast door ben. Ik was namelijk in de veronderstelling dat er een kwastje in zou zitten, maar het is een stift! En ik ben erachter gekomen dat het voor mij DE manier is om een mooie eyeliner te zetten. Ik ben echt een enorme kluns op eyeliner gebied, maar met deze stift kan er toch vrij weinig mis gaan. Een aanrader voor alle andere eyeliner klunzen!

136

 

silver3

 

Hij werkt echt heel erg prettig!! Ook dit product kost weer zo goed als niks en is elke cent waard! Je vind hem hier voor 1,75 euro.

het laatste product van Fogan dat in het pakketje zat is een hele mooie parelmoer paarse nagellak!

silver4

 

silver5

 

Vergeef me voor de conditie van mijn handen, ik ga er spoedig weer mee aan de slag hihi! Deze nagellak is hier verkrijgbaar in maar liefst 48 kleuren! Keuze genoeg lijkt mij! Deze lak kost 1,25 euro per potje. Daar kun je het nog een keer van doen!

Ook kreeg ik een compact powder maar omdat hij te donker is voor mij gebruik ik hem niet. Ik kreeg kleurtje 3 maar hij is natuurlijk in verschillende kleuren te verkrijgen.

161

 

Deze poeders kosten ook weer maar 1,75 euro per doosje en zijn hier verkrijgbaar in de webshop.

Als laatste cosmetica product kreeg ik een mooie parelmoer lipgloss van Wet ’n Wild.

150

 

Deze lipgloss is verkrijgbaar in meerdere kleuren, ik heb de kleur Pearl White. Ze kosten maar 1,25 euro per stuk en ik moet zeggen dat ze best fijn in gebruik zijn, mede doordat er in plaats van een sponsje een kwastje in zit. Daar hou ik wel van!

Dan nu : sieraden tijd! Ik ontving 4 hele leuke items waaronder deze twee zwarte armbandjes. Ik hou ervan! Het komt niet gelijk heel “schattig” over. Daar hou ik wel van.

silver7 silver6

Hoe leuk zijn ze? En super goed te combineren met wat je ook maar dragen wilt. De armband met de hartjes vindt je hier en kost 8,95 euro.

Ook kreeg ik twee verzilverde items, een hele mooie armband en een supermooi kettinkje!

silver9 silver8

 

Ook deze armband is voor mij weer perfect! Hij is vrouwelijk maar toch ook stoer. Love it! Deze armband kost 7,95 euro en is verzilverd.

De ketting is ook verzilverd en heeft als hanger een prachtig opengewerkt hartje! Hij kost 15,95 euro en komt normaal met een setje bijpassende oorbellen.

Nu de look die ik gemaakt heb met de make up. Ik ben begonnen met de gebroken witte kleur aanbrengen over het hele ooglid, de koperkleur over het halve ooglig en in de crease en een donkerbruine kleur alleen de uiteinden van mijn ogen. Ook zie je hier de eyeliner die ik voor het eerst binnen twee minuten aan heb gebracht door het makkelijke stiftje. Ik heb mijn wimpers gekruld en het geheel af gemaakt met de mascara.

silver10silver11

 

 

 

Neem gerust eens een kijkje in de webshop van Silver and More! Er valt nog heel veel meer te snuffelen en er zijn genoeg mooie items te koop.

silver1

 

KENDEN JULLIE DEZE WEBSHOP AL?

liefs1

6 gedachten over “New in : Maak kennis met Silver and more + look by Miranda

    1. Hoi hoi…ik vind bijna alle make up heel chemisch ruiken. Heb hier ook Max Factor dat ruikt ook niet echt lekker 😛 Als het maar werkt zullen we dan maar zeggen haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.