I saw, and now i wanna have…Beauty wishlist by Miranda!

I saw, and now i wanna have…Beauty wishlist by Miranda!

 

Hoi allemaal!

Het is weer tijd voor een beauty wishlist!

Er komt nu een hele galerie van plaatjes van produkten en artikelen die mij niet meer hebben losgelaten en die ik graag wil hebben. Onder andere artikelen van H&M, Lipstickers.nl , Pupa, Dior en ga zo maar door. Nieuwsgierig? Kijk dan vooral even mee!

 

Ik was erg tevreden over de Vanille-kokos bodylotion van Bodhi! Deze bloemen variant lijkt me ook erg lekker!

Ook van dit olie haarmasker van GLYNT heb ik een probeerverpakking gehad en alles van GLYNT ruikt zoooo heerlijk! Net of je haren bij de kapper worden gewassen! GLYNT is onder andere verkrijgbaar bij Karlijns Shop.

 

Dan deze mooie blushes en chromen nagellakjes van PUPA. I love it! Ze lijken me allemaal erg mooi! Ik heb zowieso mijn ogen uitgekeken op de website van PUPA.

 

Palettes zijn mijn nieuwe obsessie! Ze zijn zo vreselijk handig en ik zag er dus nog wat bij Beauty88 die me wel interessant leken. Evenals een kwastenset, die ik nog niet heb. Ik denk ook niet dat ik er heel veel aan ga hebben, omdat mijn technieken vrij simpel zijn (denk aan veel spons applicators), maar wellicht in de toekomst!

Ook de clip in’s met dierenprint staan erg hoog op mijn verlanglijstje!

 

Toen ik deze geur rook van Moschino, was ik verkocht! Toen ik een beetje opspoot in de winkel , en dat uren later nog rook was ik helemaal om! Hij is zo lekker fris en fleurig! Helaas heb ik deze nog niet in mijn bezit!

Lipstickers.nl heeft een grote fan! Ik vind dat ze zulke gave aparte dingetjes verkopen! De lip tattoo die jullie hieronder zien met het zonnebloemveld is mijn favoriet! Het is net of je een schilderij op je lippen hebt. Zo prachtig!

Ook de wenkbrauw-stencils met zo’n sexy hoekje staan hoog op mijn verlanglijst!! Ik zou mijn wenkbrauwen erg graag in zo’n model hebben.

En natuurlijk mijn favo face tattoo, eyeliner tattoos en oogschaduw pads en ga zo door. Ik heb zoveel leuks gezien bij Lipstickers!!

 

The bodyshop heeft al een poosje wat nieuwe geuren. Uiteraard heb ik ze geroken en deze 2 zijn toch echt mijn favoriet! Ik zou ze maar wat graag willen hebben!

 

Ook deze wenkbrauwstift zag ik op de website van PUPA en ik zou hem erg graag eens proberen, het lijkt me vooral handig als je je wenkbrauwen tekent doormiddel van een sjabloon/stencil.

 

Sabon heeft een nieuwe collectie, namelijk de “girlfriend”collectie. Ik zou deze douche olie graag eens proberen!

 

Dit is toch wel de knaller. Degenen die deze oogschaduw van Dior nog nooit gezien, laat staan geswatched hebben zullen hem op het eerste oog niet zo bijzonder vinden. Ik heb hem wel geswatched! Hij is uniek, prachtig, heel goed gepigmenteerd en glimt zooooo mooi! Deze kleur heet “Sequins”. Hij is onder andere te koop bij Douglas.

 

Ik spotte bij de H&M ook een boel leuke dingetjes, oorbellen, armbandje, laarsjes, bodyspray etcetera!

 

En als laatste wil ik nog steeds heel erg graag deze haarolie van L├│real. Wat houdt me tegen? Dat ik al vreselijk veel haarolie heb. Wel hoor ik er erg goede dingen over dus wellicht dat ik binnenkort eens een tientje teveel heb en dan denk , “Ach, voor deze keer…”.

 

Natuurlijk zijn er veel meer dingen die ik wil hebben! Ik ben echt een ekster en ik ben dol op alles dat glimt! Ook zijn er veel kleine webshops waarvan ik denk dat ze erg lekkere huidproducten verkopen!

In de toekomst, dames! In de toekomst….

Welk product staat er bovenaan jouw beauty wishlist?

 

3 gedachten over “I saw, and now i wanna have…Beauty wishlist by Miranda!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.