Palette shoplog Beauty88 : Beauty UK & SLEEK!

Palette shoplog Beauty88 : Beauty UK & SLEEK!

Hoi allemaal!

Vorige week was een vriend van mij zo lief om expressing-beauty te sponsoren door mij wat te laten kopen van Beauty88.

Al heel erg lang wilde ik graag palettes van SLEEK! Iedereen is er zo enthousiast over. Ook de prijs is enorm gaaf, want een palette kost 10 euro, en er zitten 12 kleurtjes in. Dat is gemiddeld 0,85 eurocent per kleurtje.

Willen jullie zien welke ik uitkoos?

 

Ik koos voor :

– “Oh so special
– “V2 Ultra matte
– ” Sparkle 2
– “Au naturel (Nude)”

 

Daarnaast zag ik nog wat mooie palettes van BeautyUK die ik voor een prijsje van amper 5 euro ook niet kon laten liggen, en daarvan koos ik :

– “Day & Night
– “Amazon

Ik ben er zooooo blij mee! Geen gedoe meer met losse oogschaduws. Nou ja, ten minste niet altijd. Ik ben ook al een beetje begonnen oogschaduws in te slaan bij Inglot, maar daarover komt een andere keer wel een artikeltje!

Mijn foto’s zijn door het slechte weer en omdat ik ze gewoon erg laat gemaakt heb, heel donker! Mijn excuses hiervoor. Maar je kunt hierboven op de namen van de palettes klikken om ze zo beter te zien, of op de foto’s klikken om ze te vergroten! En ik ga ze vast en zeker nog vaker op de site behandelen!

 

Beauty88 heeft ook enorm goede kwasten, en een heleboel andere beauty spulletjes. Vooral erg mooie en grote palettes die echt niet veel geld kosten!

Neem vooral een kijkje op de website als je deze webshop nog niet kende! Ze verkopen echt erg leuke dingen en ik heb ook nog een wenkbrauw-stencil set gekocht!

 

Wat zijn jullie favoriete palettes en waar kopen jullie die?

 

 

11 gedachten over “Palette shoplog Beauty88 : Beauty UK & SLEEK!

  1. Ik heb allevier de Sleek paletten ook (+ nog een aantal anderen) en ik ben echt helemaal verslaafd aan deze paletten, ik wil ze allemaal! Relatief goedkoop en supergoede pigmentatie 🙂 Ik koop mijn Sleek paletten bij Enchantra en Alice & Jo, maar beauty88 ziet er ook goed uit. Deze kende ik nog niet.

  2. Bedankt voor de reacties, dames! Ja het lijkt alsof het een fortuin heeft gekost maar in werkelijkheid was het al met al (inclusief btw en verzendkosten) nog geen 62 euro. Daarvoor heb ik dus 6 palettes en een setje wenkbrauw stencils. Ik ben er erg blij mee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.