Inspired by Miss Lipgloss tutorial ~ make up look by Miranda

Inspired by Miss Lipgloss tutorial ~ make up look by Miranda

170

 

Hoi allemaal!

Ben je wel eens over iets zo enthousiast geweest dat het op stel en sprong gebeuren moest? Dat had ik gisterenavond (laat) na het zien van deze tutorial van Cynthia (Miss Lipgloss). Ik weet niet of ik hem in mijn artikel mag zetten dus klik maar even op de link als je het filmpje wilt bekijken. Ik koos ervoor om niet met zwart te werken maar met grijs, en de oogschaduw minder dik aan te brengen, maar de look is zeker na inspiratie van haar filmpje. Kijken jullie mee?

KLIK HIER OM DE TUTORIAL VAN MISS LIPGLOSS TE BEKIJKEN.

Ik heb een hele lichte shimmery baked oogschaduw van de Etos gebruikt als basis. Dat is de lichtste oogschaduw uit dit artikel. Daarnaast heb ik gekozen voor de grijze/zwarte kleur uit een BeautyUK palette die ik hier heb laten zien.

De look die Cynthia gemaakt heeft, had zij geïnspireerd op de look van Lorde in de videoclip “Royals”.

Ik zag het en vond het meteen erg leuk! Zo leuk dat ik om tien uur ’s avonds nog de badkamer in ben gedoken om een soortgelijke look te maken en ik ben zelf toch wel heel blij met het resultaat. Vooral omdat de stand van mijn ogen erg asymmetrisch is had ik eigenlijk gedacht dat het me niet zou lukken, maar toch wel! Misschien dat ik hem nog een keer wat heftiger aanzet, maar voor nu ben ik heel tevreden!

look2

 

En het leukste is, je kunt het doen met alle kleuren die je maar wilt! Plus, als je je lippen natuurlijk maakt zoals Cynthia gedaan heeft, kun je het ook prima overdag dragen!

look3

Ja! Leuk leuk! Ik ben helemaal blij met deze inspiratie en weet ook zeker dat ik deze look ga dragen de eerstvolgende keer dat ik ga stappen! Dus bij deze, een shoutout naar Cynthia : Thank you !

KRIJGEN JULLIE WEL EENS INSPIRATIE DOOR EEN VIDEO TUTORIAL?

394947_10200383297766051_1583973771_n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.