Treacle Moon : One Ginger Morning by Miranda

Treacle Moon : One Ginger Morning by Miranda

105

 

Hoi allemaal!

Al een poosje doet het woord de ronde dat de grotere Albert Heijn filialen in Nederland verzorgingsproducten in de schappen hebben van het Engelse merk Treacle Moon. Net als Beauticology hebben de mensen die achter dit merk zitten vermoedelijk wat inspiratie opgedaan van het merk Philosophy als het om de verpakkingen gaat, maar het is mij om het even. Uiteindelijk gaat het toch om de inhoud, en eerlijk is eerlijk, Treacle Moon maakt niet alleen lekkere producten maar ook nog eens voor een mooie prijs. Er zijn veel varianten verkrijgbaar maar ik koos voor de “One Ginger Morning” , helemaal mijn geurtje! Lees lekker verder!

treaclemoon1

 

Nou allereerst kunnen jullie zien dat ik dit product al flink gebruikt heb , haha! Couldn’t help myself, hij ruikt zo lekker! Echt aan gember doet hij me eerlijk gezegd niet denken. Weet je waar deze douchegel me aan doet denken? Kennen jullie die cola lolly’s van vroeger met dat citroenpoeder in het midden? Dat is gelijk waar ik aan moest denken! Ook mijn kids konden de geur terugbrengen in cola en citroen. En laat ik nou echt gek zijn op citrus luchtjes in verzorgingsproducten!

100

 

Ik vind teksten op verpakkingen wel geinig. Ik bedoel, Philosophy heeft daar heus geen patent op, dus wat doen we nu moeilijk met zijn allen? Zoals ik al zei staan er op deze douchegel nog veel meer varianten in de schappen bij Albert Heijn. Allemaal kosten ze 4,95 euro per stuk. En daarvoor heb je een flinke fles van 500 ml. Niet slecht, toch? Ook zag in in de Albert Heijn nog een Kokos scrub van Treacle Moon. Maar in Engeland schijnen ze echt ontelbaar veel producten van dit merk te hebben.

Onder de douche maakt dit product al mijn verwachtingen waar! Hij ruikt heerlijk, schuimt lekker en de geur blijft lichtjes op de huid hangen na het douchen. Toppie!

Op de achterkant van de fles staan nog wat teksten en de ingrediënten vermelding.

106

 

107108

 

Nou, dat lijkt me duidelijk.

Ik zou zeggen, kijk vooral eens in de Albert Heijn mocht je een groter filiaal in de buurt hebben. Smell away! Het is echt de moeite waard. Ook kun je de Facebook pagina van Treacle Moon liken.

HEBBEN JULLIE AL EEN PRODUCT VAN TREACLE MOON EN HOE BEVALT DAT?

nieuweliefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.